• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Labdarības akcijā sagādātas 152 dāvanas patvēruma meklētāju bērniem

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:55, 21.12.2022


Ziemassvētku labdarības akcijā "Dāvana patvēruma meklētāju bērniem" sagādātas dāvanas 152 bērniem, kuri aug patvērumu meklētāju un bēgļu ģimenēs, aģentūru LETA informēja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pārstāve Zane Jēkabsone.


Foto: LETA

Viņa norādīja, ka akcija tapusi SIF sadarbojoties ar ANO Bēgļu aģentūras pārstāvniecību Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs, kustību "Gribu palīdzēt bēgļiem", nodibinājumu "Caritas Latvija", biedrību "Latvijas Sarkanais Krusts" un Patvēruma meklētāju izmitināšanas centru "Mucenieki".

Labdarības akcija "Dāvana patvēruma meklētāju bērniem" norisinājās jau septīto gadu un aicināja palīdzēt bērniem, kas ieradušies no Afganistānas, Baltkrievijas, Sīrijas un citām valstīm, bēgot no kara vai vajāšanas un meklējot drošu patvērumu Latvijā.

Akcijas noslēgumā patvēruma meklētāju bērniem un viņu ģimenes locekļiem ar kinoteātra "Cinamon Akropole Alfa" atbalstu bija iespējams noskatīties piedzīvojumu filmu "Circenīša Ziemassvētki" uz lielā kino ekrāna.

Pēc kino seansa katrs bērns saņēma Latvijas iedzīvotāju sarūpētās dāvanas - rotaļlietas, spēles, puzles, lelles un mašīnas, krāsojamās grāmatas, gleznošanas un citi rakstāmpiederumus, drēbes, segas, saldumu paciņas un citas dāvanas. Pēc dāvanu saņemšanas bija iespēja nofotografēties ar Ziemassvētku vecīti.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Lasiet arī

Sabiedrība Bēgļiem nodrošinās mentora un sociālā darbinieka pakalpojumus

Patvēruma meklētājiem un bēgļiem nodrošinās mentora un sociālā darbinieka pakalpojumus, informē Kultūras ministrija.

Pasaule Armēnijā ieradušies jau 42 500 Kalnu Karabahas bēgļu

Kopš Azerbaidžānas 19.septembra zibensofensīvas no Kalnu Karabahas Armēnijā ieradušies 42 500 bēgļu jeb aptuveni trešā daļa Kalnu Karabahas iedzīvotāju, trešdien pavēstīja Armēnijas varasiestādes.

Pasaule Armēnijā no Kalnu Karabahas ieradušies 13 350 bēgļi

Armēnijā no Kalnu Karabahas ieradušies 13 350 bēgļi, otrdien paziņojusi Armēnijas valdība.

Pasaule Britu patvēruma piešķiršanas sistēmas izmaksas sasniegušas 4 miljardus mārciņu

Lielbritānijas patvēruma piešķiršanas sistēmas izmaksas gada laikā gandrīz divkāršojušās, sasniedzot 3,97 miljardus sterliņu mārciņu (4,63 miljardus eiro), liecina valdības ceturtdien publiskotie statistikas dati.