• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Slimnīcās vēl ārstējas trīs cietošie Ainažu avārijā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 11:12, 28.11.2022


Latvijas slimnīcās turpina ārstēties trīs cilvēki, kuri cieta pagājušajā sestdienā notikušajā satiksmes negadījumā Ainažos, apliecināja medicīnas iestādēs.



Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule, 11 cietušie sestdien tika nogādāti Pērnavas slimnīcā Igaunijā, 30 cilvēkus aizveda uz Vidzemes slimnīcu Valmierā, bet vēl divi cietušie ārstējas Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, un viņu dzīvībai briesmas nedraud.

Sestdien, 26.novembrī, uz Vidzemes slimnīcu vispārējai veselības stāvokļa pārbaudei tika atvesti 30 satiksmes negadījumā iesaistītā autobusa pasažieri. Pēc vispusīgas viņu veselības stāvokļa izvērtēšanas slimnīcā tika stacionēta viena persona, pārējās 29 personas tika izrakstītas no slimnīcas, norāda Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

Jau vēstīts, ka sestdien, 26.novembrī, plkst.19.20 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Limbažu novada Ainažiem, kur uz autoceļa Rīga-Ainaži bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts arī pasažieru autobuss.

VUGD pārstāvji pavēstīja, ka notikuma vietā no kravas automašīnas tika atbrīvots viens cilvēks, bet no autobusa ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu bojāgājušo.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ierobežos elektroskrejriteņu novietošanu Vecrīgā

Nepareizi novietoti transportlīdzekļi pakalpojumu sniedzējam būs jāpārvieto nekavējoties.

Sabiedrība Atbalsta kriminālsoda pastiprināšanu par dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās

Saeimas Juridiskā komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par diskreditējošu dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās.

Sabiedrība Kļuvis zināms, kurš darbs ir pieprasītākais

Uz 10 pieprasītākajām vakancēm 2024.gada 1. ceturksnī kopumā pieteicās vairāk nekā 3500 darba meklētāju, liecina darba portāla CVMarket.lv jaunākā statistika.

Sabiedrība Bezpilota lidaparātiem Latvijā jābūt automātiskajiem atbildētājiem (+VIDEO)

Droniem, kas ir vieglāki par 250 g, būs jāatbilst jaunajiem drošības noteikumiem.

Lasiet arī

Ekonomika «Norwegian» ziemas sezonā plāno paplašināt galamērķu skaitu no Rīgas

Aviokompānija "Norwegian" šī gada ziemas sezonā un nākamajā vasaras sezonā plāno paplašināt galamērķu skaitu no Rīgas, otrdien aviokompānijas "Norwegian" pastāvīgās bāzes Rīgā atklāšanas pasākumā sacīja "Norwegian" izpilddirektors Geirs Karlsens.

Ekonomika  Budžeta deficīts būtiski pieaugs un sasniegs 2,9% no iekšzemes kopprodukta

Latvija pietuvojusies "sarkanajai iezīmei" - Māstrihtas 3% no IKP robežai.

Ekonomika FM: 2024.gadā budžeta deficīts būtiski pieaugs un sasniegs 2,9%

Šajā gadā valdības budžeta deficīts būtiski pieaugs un sasniegs 2,9% no iekšzemes kopprodukta (IKP), pietuvojoties tuvu Māstrihtas 3% no IKP robežai, teikts Finanšu ministrijas (FM) sagatavotajā Latvijas Stabilitātes programmas projektā 2024.-2028.gadam, ko otrdien skata valdībā.