• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Garmin pulksteņi un to daudzveidība: kā izvēlēties sev piemērotāku modeli?

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 11:31, 22.06.2022


Ja esat aktīva dzīvesveida un sporta entuziasts, Garmin pulksteņi ir tieši tas, kas jums ir nepieciešams.



Kompānija ir viens no vadošajiem viedo aksesuāru ražotājiem, un katru gadu modeļu klāsts turpina paplašināties. Tāpēc ir vērts pievērst uzmanību pašreizējo modeļu pārskatiem, lai gūtu priekšstatu par funkcionalitātes niansēm un izvelēties ierīci piemērotu visām vēlmēm un vajadzībām. Ar ko viedpulksteņi atšķiras viens no otra un kuri Garmin pulksteņi var tikt uzskatīti par vislabākajiem 2022. gada modeļiem? Zemāk mēs esam apkopojuši populārāko pulksteņu aprakstus.

Vizuāli Garmin Venu 2 Plus viedpulkstenis praktiski neatšķiras no sava priekšgājēja, un tam ir universāls dizains, kas ir piemērots gan ikdienas valkāšanai, gan treniņiem. Garmin Venu 2 Plus viedpulkstenis ir saglabājis visas oriģinālā Venu 2 modeļa priekšrocības, ar papildu iespēju veikt un atbildēt uz zvaniem, kā arī izmantot uzlabotu balss asistentu. Modelim ir trīs dažādi ietvara izmēri: 40 mm, 43 mm un 45 mm. Pulksteņi ir piemēroti standarta 20 mm Garmin siksniņām, ļaujot aizstāt oriģinālo silikona siksniņu ar citu. Atkarībā no ietvara izmēra ir pieejami vairāki krāsu risinājumi. Garmin Venu 2 Plus ir plašs funkciju klāsts, kā arī augstas 416x416 pikseļu izšķirtspējas Amoled ekrāns, kas ļauj detalizēti skatīt informāciju par dienas plāniem, laikapstākļiem un pārējiem atgādinājumiem.

Garmin Forerunner 955 ir austākās klases daudzfunkcionāls viedpulkstenis ar uzlabotu akumulatora darbību, treniņu datu analīzi un pievilcīgu dizainu. Ietvara izmērs ir 47 mm, un tam ir piecas aplī izvietotas vadības pogas. Pulkstenim ir transflektīvais MIP ekrāns ar 260x260 pikseļu izšķirtspēju. Šis modelis vislabāk der stipra dzimuma pārstāvjiem sava samērā liela izmēra dēļ, kas ļauj detalizēti attēlot informāciju, vienlaikus neizskatoties smagnēji uz vīrieša rokas. Oriģinālajai silikona siksniņai ir papildu caurumi, lai Garmin pulksteņi būtu piemēroti jebkura izmēra plaukstas locītavai. Treniņu veidus var izvēlēties un sakārtot vēlamajā secībā, lai nodrošinātu lielāku ērtību un laika ietaupījumu, bet treniņa gatavības noteikšanas funkcija palīdzēs jums ātri sagatavoties produktīvam treniņam un vienmēr būt formā.

Garmin Instrinct 2 modelis ir pieejams divos dažādos izmēros: ar 45 mm un 40 mm ietvara izmēru un piecām aplī izvietotām vadības pogām. Abi pulksteņu modeļi ir pietiekami viegli lai tos varētu valkāt visas dienas garumā un tie neizskatās smagnēji uz rokas. Šo modeļu līnijai ir vairākas variācijas atkarībā no korpusa krāsas, izmēra un saules baterijas izmantošanas ražošanā. Pulksteņi ir piemēroti standarta Garmin siksniņām, ļaujot ātri un ērti aizstāt oriģinālo silikona siksniņu ar citu. Instinct 2 Garmin pulksteņi ir ideāli piemēroti treniņiem brīvā dabā, pateicoties īpaši izturīgam korpusam un uzlabotai akumulatora darbībai.

Garmin Forerunner 255 ir līdzīgs savam iepriekšējam modelim un ir izstrādāts cilvēkiem, kuri ikdienā trenējas un meklē gudru palīgu par saprātīgu cenu, lai sekotu līdzi saviem sasniegumiem. Forerunner 255 Garmin pulksteņi ir pieejami divos izmēros: 41 mm un 46 mm ar 32 g un 49 g svaru. Šis modelis ne tikai izskatās pievilcīgi, bet arī labi pieguļ rokai, un kopā ar ērto silikona siksniņu tā ir lieliska izvēle sportiskām aktivitātēm. 41 mm modelim ir uzlabotais 1,1 collu displejs ar 216x216 pikseļu izšķirtspēju un 46 mm modelim attiecīgi ir 1,3 collu displejs ar 260x260 izšķirtspēju. Forerunner 255 ir ūdensizturīgs un ar vienu uzlādi var autonomi darboties līdz pat 14 dienām, kas padara to par neaizstājamu palīgu sporta treniņos.

Neatkarīgi no tā, kādu pulksteni jūs izvēlēsities, varat būt droši ka jūsu izvēle vienmēr būs pareiza. Garmin pulksteņi ir kvalitatīvi un izturīgi, pieejami ļoti plašā modeļu klāstā katrai gaumei un dzīves situācijai. Viedpulksteņi jau sen ir kļuvusi par mūsu dzīves neatņemamo daļu un Garmin noteikti būs uzticams palīgs gan ikdienā, gan arī sportiskos sasniegumos.

Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par virtuālās realitātes ekspertiem varēs kļūt Rīgas bērni (+VIDEO)

Datorvidē apgūtās prasmes atvieglos darba atrašanu.

Sabiedrība Eiropietis iemācījās latviešu valodu, bet Liepājā ar viņu atteicās runāt

"Tas bija tukšs un nekas nebija rakstīts pie durvīm", - pauž Šveices vēsturnieks.

Sabiedrība Rail Baltica izmeklēšanas komisija pauž izbrīnu par projekta kvalitāti

Dzelzceļa projekta "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijas locekļi ceturtdien sēdē pauda izbrīnu par to, ka auditorkompānija SIA "Ernst&Young Baltic" 2017.gadā "Rail Baltica" ieguvumu un ieņēmumu analīzē izmaksu aplēsēs balstījās uz inženieru sniegto informāciju, nepārbaudot to kvalitāti.

Sabiedrība Rīgas zinātnieki pēta dzīvi Kurzemes Kazdangā (+VIDEO)

Kopiena ir visai sašķelta, kas neļauj tālāk virzīties uz konkrētu mērķi, jo katrs "rušina" savu ceļu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.