Automašīnai ietriecoties kokā, bojā iet vadītājs

Sabiedrība
LETA 09:52, 16.05.2022 0

Svētdien, automašīnai ietriecoties kokā, Vidzemē bojā gājis vadītājs, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

 

Ap plkst.18.50 Valmieras novadā, Kauguru pagastā, uz autoceļa Valmiera-Brenguļi-Biksēja automašīnas "Hyundai" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās šķērslī - kokā. Notikuma vietā bojā gāja automašīnas vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 22 cilvēki un 1 gājis bojā. Puse no avārijām notikusi Rīgas reģionā.

Starp cietušajiem ir viens gājējs un trīs velosipēdisti. Gājējs guvis traumas kādā avārijā Rīgas reģionā, bet pa vienam cietušajam velobraucējam reģistrēts Kurzemē, Vidzemē un arī Rīgas reģionā.

Ceļu satiksmes jomā pieņemti 343 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 171 par ātruma pārsniegšanu. Ievērojams skaits - 59 - atļautā braukšanas ātruma pārkāpēju konstatēts Vidzemē.

Pieķerti arī 16 dzērājšoferi - pa sešiem Zemgalē un Rīgas reģionā, divi Vidzemē, pa vienam Kurzemē un Latgalē. Latgalē aizturēts arī viens agresīvs braucējs, bet Rīgas reģionā par agresīvu braukšanu pieņemti trīs administratīvo pārkāpumu lēmumi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Maksas neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumi Latvijā pieaugs par 9%

Pērn mazāk nekā divas trešdaļas pacientu maksāja ārstiem, kuri ieradās viņu mājās.

Sabiedrība Lūdz CSDD viest skaidrību par mopēdiem līdzīgu braucamo lietošanu uz ietvēm

Rīgas dome lūgusi Ceļu satiksmes drošības direkcijai (CSDD) viest skaidrību par to, vai pa ietvēm patlaban braucošie mopēdiem līdzīgie braucamie patiešām ir elektrovelosipēdi, par kādiem tie tikuši reģistrēti.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Sabiedrība Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, bet būs vēss

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, laiks būs sauss un vien valsts austrumos mākoņi palaikam aizklās debesis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lasiet arī

Sabiedrība Darba inspekcija sākusi Jēkabpilī notikušā nelaimes gadījuma izvērtēšanu

Valsts darba inspekcija (VDI) sākusi Jēkabpils tirdzniecības centrā "Atpūta" notikušā nelaimes gadījuma izvērtēšanu.

Kriminālziņas Gadumijā cilvēki nav smagi satraumējušies ar pirotehniku

Šogad pa ilgiem laikiem Jaungada naktī cilvēki nav guvuši smagas traumas, neuzmanīgi rīkojoties ar pirotehniku, tomēr viens svinētājs ļoti nopietni apdedzis, uzliesmojot Ziemassvētku eglītei, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Kriminālziņas Rīgā nezināma persona BBC žurnālistu ballītē iemetusi mācību granātu

Bārā "Če" nezināma persona BBC Krievijas nodaļas žurnālistu ballītē iemetusi mācību granātu, vēstīts "Novaja Gazeta. Eiropa" tīmekļvietnē.

Kriminālziņas Rīgā vīrieti nāvējoši traumējis no jumta krītošs ledus gabals

Latgales priekšpilsētā, no privātīpašniekam piederošas ēkas jumta krītoša ledus dēļ dzīvību zaudējis kāds vīrietis.