Policija Cēsu novadā noķer "Audi" vadītāju traucamies ar 181 km/h

Sabiedrība
LETA 15:27, 18.10.2021 0

Vakar policija Cēsu novadā noķēra kādu "Audi" vadītāju, kurš traucās ar automašīnu ar ātrumu 181 kilometrs stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policija (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes speciāliste Zane Vaskāne.

 
Foto: LETA

Ceļu policisti vakar ar plkst.11, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, Valmieras šosejas 49.kilometrā fiksēja kādu "Audi" automašīnu, kas pārvietojās ar ātrumu 181 km/h vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h.

Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 55.panta 23.daļai par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vadītājam piemērots naudas sods 360 eiro apmērā un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem.

VP aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Sabiedrība Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa «Verde» otrā ēka

Ekspluatācijā nodota biroju kompleksa "Verde" otrā ēka, informē biroju kompleksa attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Sabiedrība Valsts prezidenta kancelejas vadītāja no bijušā dzīvesbiedra saņēmusi 31000 eiro

Valsts prezidenta kancelejas vadītāja Gunda Reire pērn no bijušā dzīvesbiedra, Saeimas deputāta, bijušā finanšu ministra Jāņa Reira (JV) saņēmusi ap 31 000 eiro, no kuriem 5960 eiro veido uzturlīdzekļi, liecina viņas amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.

Lasiet arī

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Kriminālziņas Valsts policija noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju

Rīga, 20.apr., LETA. Atļautā braukšanas ātruma kontroles maratona laikā Valsts policija piektdien ir noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju, informēja Valsts policija.