Pirmreizējā reģistrācija četros mēnešos Latvijā veikta par 12% vairāk vieglo automašīnu

Sabiedrība
LETA 06:43, 07.05.2021 0

Latvijā pirmreizējā reģistrācija šogad pirmajos četros mēnešos veikta 18 076 vieglajām automašīnām, kas ir par 12% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

 

Latvijā pirmreizējā reģistrācija šogad pirmajos četros mēnešos veikta 18 076 vieglajām automašīnām, kas ir par 12% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, liecina Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) apkopotā informācija.

Tāpat 2021.gada pirmajos četros mēnešos reģistrētas 2939 kravas automašīnas, kas ir par 38,4% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, 86 autobusi, kas ir par 30% mazāk, 1378 motocikli un tricikli, kas ir par 33,3% vairāk nekā pirms gada.

Latvijā šogad pirmajos četros mēnešos 689 mopēdi, kas ir par 65,6% vairāk nekā pagājušajā gadā attiecīgajā periodā, 148 kvadricikli, kas ir divas reizes vairāk nekā pērn, kā arī 3099 piekabes un puspiekabes, kas ir par 57,4% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

Tādējādi šogad pirmajos četros mēnešos Latvijā kopumā pirmo reizi reģistrēti 26 415 transportlīdzekļi, kas ir par 20,4% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

Latvijā 2020.gadā kopumā pirmo reizi rika reģistrēti 77 547 transportlīdzekļi, kas ir par 14,8% mazāk nekā 2019.gadā, tostarp 56 730 vieglās automašīnas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Abu Meri sola rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%

Mēs nevaram atkāpties no solījuma rudenī samazināt recepšu zāļu cenu par 15-20%, sacīja veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sabiedrība Rīga stājas spēkā elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi

No šodienas Rīgā stājas spēkā koplietošanas elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumi.

Sabiedrība Rīgā norisināsies tradicionālais «Kritiskās masas» velobrauciens

Rīgā šodien norisināsies tradicionālais "Kritiskās masas" velobrauciens, liecina organizatoru sniegtā informācija.

Sabiedrība Latvijā būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos

Šodien, 4.maijā un 6.maijā, būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos visā Latvijā, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Lasiet arī

Sabiedrība Ādažu poligonā notiks militārās mācības CAT 24

No šodienas līdz 4.maijam Ādažu militārajā poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadīto militāro mācību "CAT 24" aktīvā fāze, informē Nacionālie bruņotie spēki.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.