• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas mērs Staķis pagājušajā gadā dividendēs saņēmis 164 637 eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 17:46, 15.04.2021


Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP) 2020.gadā dividendēs no AS "Infinity Coffe" saņēmis 164 637 eiro, liecina viņa amatpersonas deklarācija.


Foto: LETA

Staķim pieder 25% "Infinity Coffe" akciju 1,8 miljonu eiro nominālvērtībā. Viņam pieder kapitāldaļas arī SIA "Innocent" un SIA "Amikus konsultācijas".

Staķis deklarējis 10 000 eiro skaidras naudas uzkrājumus un apmēram 20 000 eiro bezskaidras naudas uzkrājumus dažādās finanšu iestādēs.

Vislielāko algu 2020.gadā Staķis saņēmis Aizsardzības ministrijā (AM), kas Saķim kā parlamentārajam sekretāram samaksājusi nepilnus 32 000 eiro. Staķis šo amatu atstāja 21.augustā saistībā ar kandidēšanu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.

Rīgas domē Staķis pērn nopelnījis 10 476 eiro. Vēl viņš saņēmis nepilnus 100 eiro no Zemessardzes štāba, bet 166 eiro - no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Rīgas mērs deklarējis dzīvokli Rīgā un zemi Tumes pagastā, kas esot kopīpašums.

Rīgas mērs pērn lietošanā ieguvis motorolleru "Piaggio Vespa GTS300".

Staķis deklarācijā norāda, ka viņam ir aprēķinātas, bet vēl nav līdz galam izmaksātas dividendes no "Innocent Coffee Masters", "Innocent Pro" un "Infinity Coffee".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Lasiet arī