Sinoptiķu prognozes par nākamo nedēļu: Vai kļūs atkal siltāks?

Sabiedrība
LETA 14:48, 07.03.2021 0

Sākot ar nākamās nedēļas vidu, Latvijā vairāk snigs un līs, gaiss kļūs siltāks, liecina sinoptiķu prognozes.

 
Foto: LETA

Pirmdien daudzviet snigs un visu diennakti gaidāms sals. Naktī uz otrdienu, izklīstot mākoņiem un iestājoties bezvējam, gaisa temperatūra daudzviet noslīdēs līdz -12..-17 grādiem. Iespējams, vēl arī naktī uz ceturtdienu gaisa temperatūra vietām būs zemāka par -10 grādiem.

Nedēļas otrajā pusē gaiss iesils līdz +2..+7 grādiem. Pateicoties mākoņiem un brāzmainam dienvidrietumu vējam, arī naktīs gaisa temperatūra, iespējams, saglabāsies virs nulles.

Teju katru diennakti gaidāmi nokrišņi, vairāk snigs un līs no nedēļas vidus. Iespējama stipra snigšana, bet sagaidāms, ka nedēļas beigās valsts lielākajā daļā sniegs būs nokusis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Sabiedrība Rīgas pils Svētā Gara tornī pacels ES karogu

Atzīmējot 20.gadadienu kopš Latvijas iestāšanās blokā, trešdien, 1.maijā, plkst.7.40 Rīgas pilī notiks svinīgā godasardzes ceremonija un Eiropas Savienības (ES) karoga pacelšana Rīgas pils Svētā Gara tornī.

Sabiedrība Liepājā plaši tiks atzīmēta Neatkarības atjaunošanas diena (+VIDEO)

Koncerta apmeklētāji aicināti pievienoties un dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām.

Sabiedrība Šodien Latvijā gaisa temperatūra būs +16…+21 grādu robežās

Svētdien īslaicīgs lietus gaidāms vienīgi Latvijas austrumu rajonos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem

Latvijā pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sabiedrība Pretplūdu pasākumiem 11 pašvaldībām būs pieejams aptuveni 41 miljons eiro

Valdība otrdien, 30.aprīlī, plāno skatīt jautājumu par pretplūdu pasākumu otrās atlases kārtas noteikumiem, kas paredz 11 pašvaldībām piešķirt 40 986 358 eiro.

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.

Sabiedrība Rīgā plāno izstrādāt apkaimju centru konceptplānu

Rīgā par nepilniem 200 000 eiro plānots izstrādāt apkaimju centru konceptplānu, liecina nākamās nedēļas Pilsētas attīstības komitejas sēdē deputātiem iesniegtā informācija.