Alūksnē izveidojusies deviņus centimetrus bieza sniega sega

Sabiedrība
LETA 13:16, 05.03.2021 0

Ceturtdien Alūksnē uzsniga divi centimetri sniega, bet pēc stipras snigšanas piektdienas rītā sniega segas biezums pieaudzis līdz deviņiem centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

 
Foto: LETA

Lielu valsts daļu klāj plāna sniega kārtiņa, kas pārsvarā nav biezāka par vienu centimetru. Februāra izskaņā sniegs bija nokusis.

Piektdienas priekšpusdienā vietām Kurzemē stipri snieg, vēlāk snigšana gaidāma arī valsts centrālajā daļā.

Jau ziņots, ka piektdien valsts lielākajā daļā īslaicīgi snigs, vietām rietumu un centrālajos novados snigs intensīvi, dažviet arī puteņos, prognozē sinoptiķi.

Šīs nedēļas izskaņā ievērojami pastiprināsies vējš un gaidāms sniegputenis, pēc kā sals no jauna pieņemsies spēkā - nākamās nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra vietām var noslīdēt līdz pat -20 grādiem.

Zemākā gaisa temperatūra piektdienas saullēktā bija -10 grādi Liepājas apkaimē, tai skaitā lidostā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Austrumu slimnīcā no gripas šosezon miris 51 pacients

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS) šajā gripas sezonā no gripas vai tās izraisītām komplikācijām miris 51 pacients, liecina slimnīcas statistikas dati par šajā sezonā ar gripas infekciju saslimušajiem pacientiem, kuru slimības gaita bija smaga un kritiska.

Sabiedrība Siguldas novada Pašvaldības policija iesaistās bērnu izglītošanā (+VIDEO)

Viens no preventīvajiem pasākumiem ir piedalīšanās Drošības dienās.

Sabiedrība Uz iespējamām provokācijām 9.maijā sola «nepārprotamu un izlēmīgu» reakciju

Valsts policija un Valsts drošības dienests (VDD) 9.maijā pastiprināti uzraudzīs drošību visā Latvijā un sola "nepārprotamu un izlēmīgu" reakciju uz provokācijām, kad tiks fiksēta Krievijas agresijas un kara noziegumu slavināšana.

Sabiedrība Ziemeļeiropas lielākais radioteleskops Irbenē kalpos NATO vajadzībām (+VIDEO)

"Centra kapacitāte un jauda ir apliecinājums Latvijas kosmosa tehnoloģiju attīstības potenciālam", - pauž A.Sprūds.

Lasiet arī

Sabiedrība VDD: Krievijas specdienesti Latvijas valstspiederīgos vervē Telegramā

Krievijas specdienesti aizvien biežāk Latvijas valstspiederīgos kaitniecisku darbību veikšanai Latvijā vervē saziņas platformā "Telegram", atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Kriminālziņas Aizturēts vīrietis, kurš Brīvības pieminekļa pakājē izspārdīja ziedus

30.aprīļa vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki pilsētas videonovērošanas kamerās konstatēja, ka Brīvības pieminekļa pakājē kāda persona agresīvi spārda ziedus un pēc izdarītā nozieguma pamet notikuma vietu.

Veselība Kā viedie pulksteņi palīdz Latvijas māmiņām: miega eksperta padoms (+VIDEO)

“Ja aizmigšana paņem laiku līdz 30 minūtēm, no rīta jūties mundrs un ir enerģijai visai dienai".

Pasaule Eiropa aizliegs Krievijas finansējumu politiskajām partijām un fondiem

Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakete, kas būs vērsta pret Krieviju, aizliegs Krievijas finansējumu "Eiropas politiskajām partijām un Eiropas politiskajiem fondiem", "nevalstiskajām organizācijām" un "mediju pakalpojumu sniedzējiem", liecina sankciju projekts, kas nonācis interneta laikraksta "EUobserver" rīcībā.