ES Lauksaimniecības ministri spriedīs par turpmāko sadarbību ar Apvienoto Karalisti

Sabiedrība
LETA 03:56, 25.01.2021 0

Rīga, 25.janv., LETA. Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards (NA) šodien piedalīsies Eiropas Savienības (ES) Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru neformālajā videokonferencē, kurā tiks apspriesti ar tirdzniecību sa...


Rīga, 25.janv., LETA. Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards (NA) šodien piedalīsies Eiropas Savienības (ES) Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru neformālajā videokonferencē, kurā tiks apspriesti ar tirdzniecību saistīti lauksaimniecības jautājumi, kas skar ES un Apvienotās Karalistes turpmāku sadarbību, aģentūru LETA informēja Zemkopības ministrijā (ZM). ZM preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dagnija Muceniece pauda, ka, līdztekus jautājumiem par Kopējo lauksaimniecības politiku, konferencē tiks apspriesti jautājumi, kas skar ES un Apvienotās Karalistes turpmāku sadarbību tirdzniecības jomā.  Viņa skaidroja, ka pašreiz, pēc panāktās vienošanās, ES un Apvienotās Karalistes Tirdzniecības un sadarbības līgums nosaka nulles tarifus un nulles kvotas visām precēm, tostarp lauksaimniecības un zivsaimniecības produktiem, kas nozīmē, ka savstarpējā tirdzniecība kļūs sarežģītāka. Līdztekus ministri videokonferencē diskutēs par zvejas iespējām un zivju krājumiem 2021.gadam, kas ir kopīgi ar Apvienoto Karalisti. Tāpat tiks skatīti visi galvenie nosacījumi, kas būtu jāuzsver konsultācijās ar Apvienoto Karalisti.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Siguldas novads mērķtiecīgi organizē Digitālo nedēļu (+VIDEO)

Dažādas organizācijas un to partneri rīko bezmaksas seminārus, vebinārus un praktiskas apmācības.

Sabiedrība LVC: Valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek 47 posmos

Valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek 47 posmos, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Vidusskolēniem sākas centralizēto eksāmenu sesija

Ar vidusskolas augstākā līmeņa eksāmenu sociālajās zinībās šodien sāksies valsts pārbaudes darbu sesija.

Lasiet arī

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.

Ekonomika Kopš gada sākuma dzīvokļu cenas Rīgā kopumā saglabājas nemainīgas

Šī gada aprīlī Rīgas mikrorajonos sērijveida dzīvokļu cenās nav konstatētas izmaiņas, arī salīdzinot ar 2024.gada sākumu, dzīvokļu cenas kopumā saglabājās nemainīgas, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Sabiedrība «Nepārprotama divvalodības veicināšana»

Valsts valodas centra reakcija uz SEPLP ieceri noturēt sabiedriskajā televīzijā Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Kriminālziņas Pirmās instances tiesa attaisno bijušo LU rektoru Muižnieku

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien attaisnojusi bijušo Latvijas Universitātes (LU) rektoru Indriķi Muižnieku krimināllietā par pabalstu nelikumīgu izmaksu no darba aizejošajiem augstskolas darbiniekiem, noskaidroja aģentūra LETA.