Turpinoties izklaides pasākumiem Tērbatas ielā, notiks prāta spēles un uzstāsies dīdžeji

Sabiedrība
LETA 02:42, 07.08.2020 0

Rīga, 7.aug., LETA. Turpinoties izklaides pasākumiem Tērbatas ielā, šodien notiks Tērbatas vasaras ielas prāta spēles, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā. Pasākums sāksies plkst.20 Rīgas Na...


Rīga, 7.aug., LETA. Turpinoties izklaides pasākumiem Tērbatas ielā, šodien notiks Tērbatas vasaras ielas prāta spēles, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā. Pasākums sāksies plkst.20 Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā. Savukārt pie Tērbatas ielas 15/17 no plkst.16 līdz 22 muzikālo pavadījumu nodrošinās "Biit Me Riga" plašu veikals, piedaloties dīdžejiem Selektārs Krosfāters un "Ndrew". Sestdien un svētdien no plkst.12 līdz 14 ģimenes ar bērniem tiek aicinātas piedalīties Rīgas Cirka skolas rotaļu laukuma aktivitātēs Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā, kur bērniem būs iespēja apgūt Poi tradīcijas un piedalīties lielo burbuļu darbnīcā. Tostarp sestdien un svētdien no plkst.14 līdz 15 Tērbatas vasaras ielas gājējiem pievienosies garkāji no Rīgas Cirka un sestdien no plkst.12 līdz 15 Tērbatas ielas 15/17 lauku labumu tirdziņa norises laikā par muzikālo pavadījumu rūpēsies "Shakeshooka" vēlais rīta raidījums. Savukārt sestdienas pēcpusdienā plkst.17 visi interesenti tiek aicināti uz žurnāla "Satori" organizēto diskusiju "Vai Rīgai vajag apkaimes" par apkaimēm galvaspilsētā. Vidzemes tirgū sestdien plkst.12 notiks Liepājas leļļu teātra izrāde bērniem "Kliņķīša piedzīvojums vai kā rūķis draugus atrada", bet plkst.13.20 notiks muzikālā programma bērniem "Dziesmas košai dienai", kurā dziedās Laima Miltiņa un Elīna Čampere. Svētdien, 9.augustā, no plkst.12 Vidzemes tirgū notiks "Zinātniskais teātris" no "Laboratorium.lv" un no plkst.13 - muzikāls leļļu uzvedums bērniem "Šņāpuļa piedzīvojumi".
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Valmieras skolēni uzsāka nodarbības jaunajā sporta zālē (+VIDEO)

Vidusskolai - attīstības centram ir arī būtiska nozīme bērnu ar dzirdes traucējumiem izglītošanā.

Sabiedrība Atsevišķos valsts ceļu posmos no trešdienas palielinās maksimālo atļauto ātrumu

Latvijā atsevišķos valsts ceļu posmos no šī gada 1.maija palielinās maksimālo atļauto ātrumu, LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Sabiedrība Ierobežos elektroskrejriteņu novietošanu Vecrīgā

Nepareizi novietoti transportlīdzekļi pakalpojumu sniedzējam būs jāpārvieto nekavējoties.

Lasiet arī

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Sports «Bayern» un «Real» futbolisti spēlē neizšķirti Čempionu līgas pusfinālā

Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē.

Sabiedrība Pirmā maija diena gaidāma sausa un silta

Pirmā maija diena gaidāma sausa un uzspīdēs saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.