Slīkšanas sāga turpinās: Rīgā no ūdenstilpes izcelts kārtējais bojāgājušais

Sabiedrība
LETA 10:35, 05.08.2020 0

Vakar Rīgā no kādas ūdenstilpes izcelts kārtējais bojāgājušais cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

 
Foto:

Vakar VUGD saņēma izsaukumu no pašvaldības policijas Rīgā, kur ūdenstilpē bija pamanīti divi cilvēki. Pirms VUGD ierašanās pašvaldības policijas darbinieki no upes vienu cilvēku jau bija izglābuši, kā arī izcēluši vienu bojāgājušu cilvēku.

Tāpat vakar VUGD saņēma izsaukumu Liepājā, kur, pēc aculiecinieku sniegtās informācijas, ezerā niedrēs bija iepūsta laiva ar cilvēku, kurš, iespējams, ir bez samaņas.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās cilvēku krastā nogādāja netālu esošie aculiecinieki, kas tajā brīdī atradās ezerā ar laivu.

Cietušais tika nodots mediķiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Pierīga kļuva par Zemessardzes mācību vietu (+VIDEO)

Jaunieši var turpināt apgūt dažādas militārās specialitātes, piemēram - ložmetējnieks, izlūks, karavīrs glābējs un citas.

Sabiedrība Ar Mātes dienas svinībām Rīgā sākas ģimenes mēneša pasākumi

Šodien ar Mātes dienas svinībām Rīgā sāksies ģimenes mēneša pasākumi, kas ilgs līdz 2.jūnijam.

Sabiedrība Svētdien gaidāms saulains laiks, gaiss iesils līdz +16 grādiem

Dienā gaidāms saulains laiks, pēcpusdienā vietām debesis aizklās mākoņi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

Sabiedrība Latvijā cer iespējami drīzāk sagaidīt bāzes pensiju ieviešanu

Seniori cer, ka lēmums par bāzes pensiju ieviešanu uz politiskās dienaskārtības galda nonāks pēc iespējas tuvākā nākotnē, sacīja biedrība "Latvija senioru kopienu apvienība" (LSKA).

Lasiet arī

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Sports Daugaviņš pēdējā sekundē izrauj Latvijas izlasei uzvaru pār Franciju (VIDEO)

Kasparam Daugaviņam arī otrajā mačā gūstot uzvaras vārtus papildlaikā, turklāt pēdējā sekundē, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Franciju.

Ekonomika Nākamnedēļ prezentēs kreditēšanas indeksa datus

Finanšu nozares asociācija (FNA) trešdien, 15.maijā, prezentēs kreditēšanas indeksa aktuālos datus.

Sabiedrība Par amfetamīna iegādāšanos piemēro trīs gadu un divu mēnešu cietumsodu

Kurzemes rajona tiesa par amfetamīna neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un pārvadāšanu apsūdzētajam piemērojusi trīs gadu un divu mēnešu reālu brīvības atņemšanu.