Traģēdija pie Liepājas: Saduroties automašīnām gājis bojā cilvēks

Sabiedrība
LETA 11:21, 15.07.2020 0

Vakar Latvijā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 21 cilvēks, informēja Valsts policija.

 
Foto: LETA

Kā pastāstīja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar ap plkst.14 VP saņēma informāciju, ka uz autoceļa Ventspils - Grobiņa, krustojumā ar autoceļu Liepāja - Tāši, ir saskrējušās divas automašīnas.

Pēc sākotnējās informācijas, kāds vīrietis, vadot automašīnu "Opel", neesot ņēmis vērā ceļa zīmes "Dodiet ceļu" prasības un iebraucis krustojumā, kur notikusi sadursme ar sievietes vadītu automašīnu "Audi". Sadursmes rezultātā cieta automašīnas "Audi" vadītāja, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Savukārt automašīnas "Opel" vadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

VP par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, sacīja Šeršņova.

Otrdien 11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Kurzemē un Latgalē, bet pa diviem - Vidzemē un Zemgalē. Teju puse - desmit - no cietušajiem bija velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā, bet vēl trīs - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi divus autovadītājus - pa vienam Rīgā un tās apkārtnē un Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 109 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 18 autovadītāji, Vidzemē - 36, Zemgalē - 23, bet Kurzemē un Latgalē - katrā 16 autovadītāji. Rīgā viens vadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 260 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Šodien Latvijā gaisa temperatūra būs +16…+21 grādu robežās

Svētdien īslaicīgs lietus gaidāms vienīgi Latvijas austrumu rajonos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.

Ekonomika Rīgas ostā pārkrauto kravu apmērs pirmajā ceturksnī sarucis par 10,8%

Rīgas brīvostā šogad pirmajos trijos mēnešos pārkrauti 4,708 miljoni tonnu kravu, kas ir par 10,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Satiksmes ministrijas publiskotā informācija.