Bēgot no policijas, Valmierā pārgalvīgs motociklists ielec Gaujā

Sabiedrība
LETA 14:55, 08.04.2020 0

Vakar Valmierā uz Vanšu tilta policija aizturējusi pārgalvīgu motociklistu, kurš bēgot, ielecis Gaujā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

 
Foto: LETA

Viņa stāstīja, ka otrdien pusdienlaikā policijā tika saņemta informācija par to, ka Valmierā, kāds vīrietis ar motociklu braukā pa Sajūtu takas parka teritoriju. Izbraucot policijas norīkojumam, minētais motociklists tika pamanīts uz gājēju tilta Valmierā.

Pēc Vaskānes stāstītā, apturot motocikla vadītāju, vīrietis sāka bēgšanu ar kājām un ielēca Gaujā, tādējādi cenšoties aizmukt no policista. Tomēr vīrietim tas neizdevās un policists šo vīrieti sagaidīja otrā upes krastā.

Tiekot aizturēts, motocikla vadītājs izrādīja fizisku pretošanos, nepakļāvās policista prasībai pārtraukt likumpārkāpumu, kā arī vērsa fizisku spēku pret amatpersonu.

1991.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nogādāts medicīnas iestādē narkotisko un psihotropo vielu lietošanas fakta pārbaudei. Vīrietis vadīja motociklu bez valsts reģistrācijas numura zīmēm, bez aizsargķiveres, kā arī bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Tāpat vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Pašlaik motocikla vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu, sacīja Vaskāne.

Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un, redzot likuma pārkāpēju, nekavējoties ziņoja policijai. Tāpat policija aicina iedzīvotājus būt prātīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus, uzsverot, ka bezatbildīga rīcība var apdraudēt ne tikai savu, bet arī apkārtējo cilvēku drošību.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Lasiet arī

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.