Aizdomās par Covid-19 slimnieka klātbūtni vakarā slēgts "Maxima" veikals

Sabiedrība
LETA 08:41, 20.03.2020 0

Reaģējot uz aizdomām par kāda, iespējams, ar Covid-19 slima cilvēka atrašanos publiskā tirdzniecības zālē, šovakar Rīgā slēgts "Maxima" lielveikals Dzelzavas ielā 6a, tomēr sākotnējā informācija neliecina, ka konkrēto klientu tiešām būtu skāris jaunais koronavīruss, aģentūrai LETA apliecināja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

 
Foto: LETA

Viņa pastāstīja, ka kāda lielveikala apmeklētāja uzvedība darbiniekiem radījusi aizdomas par šī cilvēka iespējamu inficēšanos ar Covid-19, tāpēc operatīvi pieņemts lēmums lielveikalu slēgt.

Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, uz vietas pārbaudot cilvēka stāvokli, konstatēja, ka personai nav koronavīrusa simptomu, tomēr mediķi pieņēma lēmumu klientu vest uz ārstniecības iestādi padziļinātai pārbaudei. Pēc aculiecinieku stāstītā, konkrētais cilvēks veikalā uzvedies neadekvāti.

Neskatoties uz minēto, "Maxima Latvija" nolēmusi lielveikalam veikt dezinfekciju, līdz ar to, tirdzniecības vieta šovakar vairs pircējiem nebūs pieejama.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Izstrādās atbalsta sistēmu Latvijas klimatneitralitātes mērķu sasniegšanai

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātnieki kopā ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), Latvijas Universitāti (LU) un Vidzemes augstskolu (ViA) veidos vienotu nacionālo lēmumu atbalsta instrumentu, kas politikas veidotājiem palīdzēs pieņemt datos balstītus lēmumus par efektīvākajām klimata politikām, aģentūru LETA informēja RTU.

Sabiedrība Abu Meri: Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu

Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sabiedrība Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda

Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Sabiedrība Pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem

Latvijā pirmdien gaiss iesils līdz +22 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rožukalnei atstājot amatu, SEPLP meklēs jaunu sabiedrisko mediju ombudu

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) rīkos konkursu jauna sabiedrisko mediju ombuda ievēlēšanai, jo līdzšinējā ombude Anda Rožukalne nolēmusi amatu atstāt, informē SEPLP pārstāvji.

Sabiedrība Miris kādreizējais finanšu ministrs Andris Vilks

Miris Latvijas Bankas padomes loceklis un kādreizējais finanšu ministrs Andris Vilks, pavēstīja Latvijas Bankā.

Kriminālziņas Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 11 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.