Otrdienas rīts apmācies, Kurzemē nedaudz līst

Sabiedrība
LETA 05:53, 19.11.2019 0

Rīga, 19.nov., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, Kurzemi no dienvidiem šķērso neliela lietus josla, liecina meteoroloģiskā informācija. Pūš mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, brāzmās ar ātrumu līdz 7-1...


Rīga, 19.nov., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, Kurzemi no dienvidiem šķērso neliela lietus josla, liecina meteoroloģiskā informācija. Pūš mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, brāzmās ar ātrumu līdz 7-12 metriem sekundē. Vietām dūmaka. Gaisa temperatūra no +2 grādiem vietām Latgalē līdz +9 grādiem Dienvidkurzemes krastā. Rīgā apmākušās debesis, dienvidu vējš 6-11 metri sekundē, gaisa temperatūra +6..+7 grādi. Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijā bija +8..+11 grādi. Ainažos, Zvejniekciemā, Pāvilostā, Liepājā un Rucavā tika pārspēts 18.novembra siltuma rekords. Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.novembrī bija +24 grādi Grieķijā un +26 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -12 grādi vietām Skandināvijā un Alpos, kā arī -30 grādi Vorkutas apkaimē, Krievijā.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aptuveni 700 NATO karavīrus izvietos netālu no Rīgas lidostas

Gatavojoties NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas palielināšanai līdz brigādes līmenim, paredzēts, ka aptuveni 700 sabiedroto karavīrus izvietos Mārupes novadā, informē aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Sabiedrība Peldošā laboratorija pēta Liepājas ezera stāvokli (+VIDEO)

Skolēni varēs ievākt reālvidē ūdens un tajā esošo organismu – zooplanktonu, fitoplanktonu, bentosa – paraugus.

Sabiedrība Kā panākt lielāko pensijas iemaksas atdevi? Тор grozījumi

Sagatavoti grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā un Ministru kabineta 2017.gada 19.decembra noteikumos "Kārtība, kādā valsts fondēto pensiju shēmas līdzekļu pārvaldītājs aprēķina maksājumu par ieguldījumu plāna pārvaldi, un kārtība, kādā tiek veikta minētā maksājuma uzskaite un ieturēšana".

Lasiet arī

Kriminālziņas Jelgavā konflikta laikā nogalināts vīrietis

Jelgavā šonedēļ konflikta laikā nogalināts vīrietis, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Kriminālziņas Latgalē aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi

Latgalē trešdien par nelikumīgi valsts robežu šķērsojušu imigrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi, informē Valsts robežsardze.

Sabiedrība Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.