Krievu bumbu sprādzienos Harkivā ievainoti vismaz 12 cilvēki

Pasaule
LETA 08:26, 21.10.2024 0

Krievija naktī uz pirmdienu uzbrukusi Harkivai ar vadāmām aviācijas bumbām, ievainojot vismaz 12 cilvēkus, paziņojusi Ukrainas policija.

 
Foto: Facebook

Krievija uzbruka pilsētai ar bumbām KAB-250.

Uzbrukumu vietās strādā izmeklētāji, tiesu medicīnas eksperti un sprāgstvielu eksperti, ziņoja policija.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Moldovā notiek prezidenta vēlēšanas un referendums par pievienošanos ES

Moldovā šodien notiek prezidenta vēlēšanas un referendums, kurā vēlētājiem jāatbild uz jautājumu, vai konstitūcijā kā valsts stratēģisko mērķi fiksēt pievienošanos Eiropas Savienībai (ES).

Pasaule Francijas ārlietu ministrs: Krievijas uzvara radīs haosu pasaulē

Francijas ārlietu ministrs Žans Noels Baro sestdien Kijivā brīdinājis, ka Krievijas uzvara pret Ukrainu uzsāktajā karā radīs haosu starptautiskajā sistēmā.

Pasaule Ukraina un Krievija apmainās ar gūstekņiem

Ukraina un Krievija ir sarīkojušas vēl vienu gūstekņu apmaiņu, un mājās atgriezās 95 katras puses karavīri, naktī uz sestdienu paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule ASV amatpersona: Krievija ir iztērējusi savus nebalto dienu iekrājumus

Krievija ir iztērējusi savus nebalto dienu iekrājumus 650 miljardu ASV dolāru apmērā, tādas aplēses drošības un ārpolitiskas foruma "Rīgas konference" diskusijā pauda ASV valsts sekretāra vietnieks Eiropas un Eirāzijas lietās Džeimss O'Braiens.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis Kijivā prezentējis savu uzvaras plānu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien parlamentā prezentējis savu uzvaras plānu kara izbeigšanai, un tas ietver piecus punktus un trīs slepenus pielikumus.

Pasaule Zelenskis parlamentā prezentēs savu uzvaras plānu kara izbeigšanai

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien parlamentā prezentēs jaunu stratēģiju kara izbeigšanai Ukrainā, paziņojis prezidenta birojs.

Sabiedrība Eksperts Jurģis Liepnieks iestājās pret Ukrainas dalību NATO (+VIDEO)

Sociālajos tīklos sāka apspriest ar mums sabiedrotās suverēnas valsts sadalīšanu.

Pasaule Ukraina notriekusi 31 Krievijas dronu

Aizvadītajā naktī Krievija uz Ukrainu raidījusi 68 uzbrukuma lidrobotus "Shahed", no kuriem 31 notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.