• Erlends,
  • Rolanda,
  • Rolands,
  • Ronalds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kalifornijā netālu no Trampa mītiņa aizturēts bruņots vīrietis

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 08:29, 14.10.2024


ASV Kalifornijas štatā Koačellā netālu no republikāņu prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa priekšvēlēšanu mītiņa aizturēts vīrietis, kura īpašumā nelegāli bijusi šautene un pielādēta pistole, svētdien pavēstīja Riversaidas apgabala šerifa birojs.



Slepenais dienests apliecināja, ka ir informēts par aizturēšanu, norādot, ka ne Tramps, nedz mītiņa apmeklētāji sestdien notikušā incidenta gaitā nav bijuši apdraudēti.

"Lai gan pagaidām nav veikta neviena federālā aizturēšana, izmeklēšana turpinās," teikts organizācijas, kuras uzdevums ir apsargāt prezidentus un prezidenta amata kandidātus, Federālā izmeklēšanas biroja un ASV prokuratūras kopīgajā paziņojumā.

Aizturētais Vems Millers vēlāk atbrīvots pret drošības naudu, bet 2.janvārī viņam jāstājas tiesas priekšā, pavēstīja šerifa birojs.

Millers ir 49 gadus vecs un dzīvo Lasvegasā, Nevadas štatā.

Policisti, kas strādāja kontrolpunktā netālu no mītiņa, aizturēja Milleru, kad viņš piebrauca ar apvidus auto.

Vēlāk likumsargi Milleru ievietoja vietējā aizturēšanas centrā, apsūdzot par pielādēta šaujamieroča un lielas ietilpības magazīnas glabāšanu.

Trampa lēmums rīkot mītiņu Kalifornijā pārsteidza daudzus politikas analītiķus, ņemot vērā, ka šis štats pamatā noskaņots par labu demokrātiem.

Kaut arī diena bija karsta, mītiņš pulcēja lielu atbalstītāju skaitu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Zelenskis: Krievija gatavojas iesaistīt karā 10 000 Ziemeļkorejas karavīru

Krievija gatavojas iesaistīt karā pret Ukrainu 10 000 Ziemeļkorejas karavīru, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule Microsoft: Ziemeļkorejas hakeri nozaguši trīs miljardus dolāru

Ziemeļkorejas hakeri kopš 2017.gada ir nozaguši kriptovalūtu aptuveni trīs miljardu dolāru vērtībā, un tā izmantota Phenjanas kodolprogrammas finansēšanai, teiks uzņēmuma "Microsoft" ziņojumā "Kiberdrošība 2024".

Pasaule Jāturpina stingri ieviest esošās sankcijas un jāizskauž "ēnu flote"

Ārlietu ministre Baiba Braže tikās ar ES īpašo sūtni sankciju jautājumos Deividu O'Salivanu.

Pasaule Herisa: Mana prezidentūra nebūs Baidena prezidentūras turpinājums

ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa trešdien sniedza pirmo interviju konservatīvajam telekanālam "Fox News", Herisai cita starpā norādot, ka viņas prezidentūra, gadījumā ja uzvarēs vēlēšanās, nebūs Džo Baidena prezidentūras turpinājums.

Lasiet arī

Pasaule Tramps noraida vēl vienas televīzijas debates ar Herisu

ASV eksprezidents Donalds Tramps ceturtdien paziņojis, ka nepiedalīsies vēl vienās televīzijas debatēs ar ASV viceprezidenti Kamalu Herisu.

Pasaule Herisa un Tramps tiekas televīzijas debatēs Filadelfijā

ASV viceprezidente Kamala Herisa un eksprezidents Donalds Tramps otrdienas vakarā Filadelfijā tikās televīzijas debatēs, kas varētu būt vienīgās starp viņiem pirms ASV prezidenta vēlēšanām novembrī, kurās Herisa kandidēs no Demokrātu partijas un Tramps - no Republikāņu partijas.

Pasaule Aptaujas: Trampa un Herisas izredzes ir līdzīgas

Kamalas Herisas un Donalda Trampa televīzijas debašu priekšvakarā abu ASV prezidenta amata kandidātu izredzes joprojām ir līdzīgas, liecina svētdien publicētie aptauju rezultāti.

Pasaule Tramps plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju, kuru vadītu Masks

ASV prezidenta amata kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps ceturtdien paziņoja, ka plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju un iecelt par tās vadītāju Īlonu Masku, lai samazinātu izšķērdīgus tēriņus par "triljoniem" ASV dolāru.