• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tramps noraida vēl vienas televīzijas debates ar Herisu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:28, 13.09.2024


ASV eksprezidents Donalds Tramps ceturtdien paziņojis, ka nepiedalīsies vēl vienās televīzijas debatēs ar ASV viceprezidenti Kamalu Herisu.



Jau ziņots, ka Herisa un Tramps otrdienas vakarā Filadelfijā tikās televīzijas debatēs, kuras, kā izskatās, paliks vienīgās starp viņiem pirms ASV prezidenta vēlēšanām novembrī, kurās Herisa kandidēs no Demokrātu partijas un Tramps - no Republikāņu partijas.

"Trešo debašu nebūs!" savā platformā "Truth Social" paziņoja Tramps, kā pirmās debates skaitot jūnijā notikušās ar ASV prezidentu Džo Baidenu, kurš sava vājā snieguma dēļ atsauca savu kandidatūru prezidenta vēlēšanām un par demokrātu kandidāti šajās vēlēšanās kļuva Herisa.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Izraēlas kara mērķis ir arī iedzīvotāju droša atgriešanās valsts ziemeļos

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu otrdien paziņoja par valsts kara mērķu paplašināšanu, ietverot starp tiem arī valsts ziemeļdaļas iedzīvotāju drošu atgriešanos mājās, kuras viņi atstājuši, glābjoties no pārrobežu apšaudes starp Izraēlas armiju un Libānas kaujinieku grupējumu "Hizbollah".

Pasaule Plūdos Centrāleiropā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 16

Vētras "Boriss" izraisītajos plūdos Centrāleiropā bojāgājušo cilvēku skaits pirmdien pieaudzis līdz 16.

Pasaule Ukraina mudina ANO sniegt humāno palīdzību Kurskas apgabalā

Ukrainas Ārlietu ministrija aicinājusi ANO un Starptautisko Sarkanā Krusta komiteju (SSKK) iesaistīties humānās palīdzības sniegšanā Kurskas apgabala teritorijās, kas atrodas Ukrainas bruņoto spēku kontrolē, teikts ministrijas paziņojumā.

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Lasiet arī

Pasaule ABBA iebilst pret viņu mūzikas izmantošanu Trampa kampaņā

Bijušās zviedru popgrupas ABBA dalībnieki ir iebilduši pret to, ka šīs grupas mūzika tiek izmantota Donalda Trampa prezidenta vēlēšanu kampaņas veicināšanai bez viņu atļaujas.

Pasaule Tramps intervijā ar Masku atkārto savas iecienītās sazvērestības teorijas

ASV eksprezidenta Donalda Trampa interviju ar tehnoloģiju magnātu miljardieri Īlonu Masku platformā "X" pirmdien uz 40 minūtēm aizkavēja tehniskas kļūmes, bet saturiski tā nekādus pārsteigumus nenesa.

Pasaule ABC apstiprina Herisas un Trampa debates 10.septembrī

Telekanāls ABC ceturtdien apstiprināja, ka 10.septembrī rīkos ASV prezidenta kandidātu demokrātes Kamalas Herisas un republikāņa Donalda Trampa debates.

Pasaule Baidens šaubās par mierīgu varas nodošanu, ja Tramps zaudēs vēlēšanās

Savienoto Valstu prezidents Džo Baidens intervijā raidorganizācijai CBS sacījis, ka nemaz nav pārliecināts par mierīgu varas nodošanu Kamalas Herisas rokās gadījumā, ja republikāņu kandidāts Donalds Tramps zaudēs novembrī gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās.