• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas droni «Shahed»

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 09:56, 05.09.2024


Naktī uz ceturtdienu Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas trieciendroni "Shahed", kas bija palaisti pret mērķiem Ukrainā, un tie notriekti, ziņo aktīvistu organizācija "Belaruski Hajun", kas novēro Krievijas un Baltkrievijas armijas aktivitātes.



Tā vēsta, ka divi droni plkst.1.08 pēc vietējā laika, kas vienāds ar Latvijas laiku, ielidojuši Baltkrievijas Gomeļas apgabalā no Ukrainas Čerņihivas apgabala un virzījušies uz Gomeļu, bet 01.30 no Baranaviču lidlauka pacēlies iznīcinātājs. Jau plkst. 01.34 un 01.36 Gomeļas rajonā bijušas dzirdamas sprādzienu skaņas.

Plkst.02.13,"Belaruski Hajun" kanālā platformā "Telegram" tika publicēts video, kurā esot redzams, kā viens no notriektajiem "Shahed" liesmo un krīt.

Jau ziņots, ka Krievijas droni "Shahed", kas palaisti pret mērķiem Ukrainā, Baltkrievijas gaisa telpā ielidojuši arī agrāk.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Netanjahu draud atriebties hutiešiem

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu svētdien draudējis atriebties Jemenas hutiešu nemierniekiem, kuru izšautā raķete šorīt piezemējās Izraēlas vidienē.

Pasaule Venecuēlā aizturēti seši ārvalstu pilsoņi par Maduro slepkavības plānošanu

Venecuēlā sestdien aizturēti seši ārvalstu pilsoņi, kas apsūdzēti par prezidenta Nikolasa Maduro slepkavības plānošanu.

Pasaule Ukraiņi notriekuši desmit Krievijas dronus un raķeti H-59

Ukrainas pretgaisa aizsardzības vienības notriekušas vienu vadāmo raķeti H-59 un desmit no 14 trieciendroniem "Shahed", ko Krievijas karaspēks naktī uz svētdienu raidīja uz Ukrainu, pavēstīja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Rīgas līcī sankciju dēļ iestrēgušā kuģa minerālmēslu krava joprojām bez virzības

Rīgas līcī sankciju dēļ iestrēgušā kuģa "Asian Majesty" minerālmēslu krava joprojām ir bez virzības, jo aizvien nav panākta galēja vienošanās starp kravas īpašnieku, Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļauto Dmitriju Mazepinu, ANO Pasaules pārtikas programmu un saņēmējvalsti Dienvidāzijā, informē Ārlietu ministrija (ĀM).

Lasiet arī

Pasaule Baltkrievijā uz nāvi notiesāts vācietis

Minska ar Berlīni veic "konsultācijas" par Vācijas pilsoņa likteni, kam jūnijā Baltkrievijā ticis piespriests nāvessods, sestdien paziņojusi Baltkrievijas Ārlietu ministrija.

Sabiedrība airBaltic lidmašīna naktī uz trešdienu ielidojusi Baltkrievijas gaisa telpā

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna, kas bija ceļā no Rīgas uz Prištinu Kosovā, naktī uz trešdienu, 17.jūliju, uz īsu brīdi ielidoja Baltkrievijas gaisa telpā, apstiprināja "airBaltic" pārstāvis Augusts Zilberts.

Sabiedrība Ar Baltkrievijā reģistrētu transportlīdzekli turpmāk nevarēs iebraukt Latvijā

No šodienas plkst.00.01 personām ar Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem - vieglajām pasažieru automašīnām - liegts iebraukt Eiropas Savienībā (ES) caur Latvijas-Baltkrievijas un Latvijas-Krievijas robežšķērsošanas vietām, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Sabiedrība Latvijā plāno liegt uzturēties arī Baltkrievijā reģistrētām automašīnām

Tieslietu ministrija (TM) šobrīd izstrādā un iesniegs Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai likumprojektu, lai liegtu Latvijā uzturēties Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, tostarp šķērsot ar šādām automašīnām valsts robežu tranzītā. Jau pašlaik līdzīgs regulējums ieviests attiecībā uz Krievijā reģistrētām automašīnām.