• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


ASV apšaudē vidusskolā nogalināti četri cilvēki un 30 ievainoti

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 07:02, 05.09.2024


ASV apšaudē vidusskolā Vinderā, Džordžijas štatā, nogalināti vismaz četri cilvēki un vēl aptuveni 30 guvuši ievainojumus, ziņo avoti tiesībsargājošajās iestādēs.



Aizdomās turamais, kurš ir skolēna vecumā, ir aizturēts, taču nav skaidrs, vai šī persona patiešām apmeklē skolu, ziņo avoti.

Slēgtas visās rajona skolas un policija piesardzības nolūkos tika nosūtīta uz visām rajona vidusskolām, taču nav ziņu par citiem incidentiem, ziņo avoti.

"Šorīt ap pulksten 9.30 mēs saņēmām pirmo zvanu, ka šajā skolā ir aktīvs šāvējs," sacīja policijas pārstāvis Džads Smits.

Smits sacīja, ka ir "vairāki ievainojumi" un ka aizdomās turamais ir aizturēts, taču sīkāku informāciju nesniedza.

Varas iestādes vēlāk paziņoja, ka šāvējs bija 14 gadus vecs šīs skolas audzēknis un starp nogalinātajiem ir divi citi skolēni.

"No mirušajiem divi bija skolēni un divi bija skolotāji šajā skolā. Šāvējs ir aizturēts (..) Viņš ir 14 gadus vecs skolēns šajā vidusskolā," paziņoja Džordžijas Izmeklēšanas biroja direktors Kriss Houzijs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Netanjahu draud atriebties hutiešiem

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu svētdien draudējis atriebties Jemenas hutiešu nemierniekiem, kuru izšautā raķete šorīt piezemējās Izraēlas vidienē.

Pasaule Venecuēlā aizturēti seši ārvalstu pilsoņi par Maduro slepkavības plānošanu

Venecuēlā sestdien aizturēti seši ārvalstu pilsoņi, kas apsūdzēti par prezidenta Nikolasa Maduro slepkavības plānošanu.

Pasaule Ukraiņi notriekuši desmit Krievijas dronus un raķeti H-59

Ukrainas pretgaisa aizsardzības vienības notriekušas vienu vadāmo raķeti H-59 un desmit no 14 trieciendroniem "Shahed", ko Krievijas karaspēks naktī uz svētdienu raidīja uz Ukrainu, pavēstīja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Rīgas līcī sankciju dēļ iestrēgušā kuģa minerālmēslu krava joprojām bez virzības

Rīgas līcī sankciju dēļ iestrēgušā kuģa "Asian Majesty" minerālmēslu krava joprojām ir bez virzības, jo aizvien nav panākta galēja vienošanās starp kravas īpašnieku, Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļauto Dmitriju Mazepinu, ANO Pasaules pārtikas programmu un saņēmējvalsti Dienvidāzijā, informē Ārlietu ministrija (ĀM).

Lasiet arī

Ekonomika Eksperts: ES un jaunattīstības tirgi ir relatīvi pievilcīgāki nekā ASV (+VIDEO)

Amerikā bija izteikti spēcīgs mājsaimniecību patēriņš un pakalpojumu sfēra, un vāja rūpnieciskā ražošana.

Pasaule ASV: Irāna ir atbildīga par hakeru uzbrukumiem Trampa vēlēšanu kampaņai

Irāna ir atbildīga par nesen notikušiem hakeru uzbrukumiem Donalda Trampa prezidenta vēlēšanu kampaņai, pirmdien paziņoja ASV drošības dienesti, apsūdzot Irānu mēģinājumos ietekmēt ASV prezidenta vēlēšanas šogad.

Ekonomika ASV patērētāju pārliecībai augustā straujāks kāpums par prognozēto

ASV patērētāju pārliecības indekss šā gada augustā palielinājies līdz 67,8 punktiem salīdzinājumā ar 66,4 punktiem jūlijā, tādējādi reģistrēts straujāks kāpums par prognozēto, liecina Mičiganas Universitātes sākotnējie dati.

Pasaule Politico: ASV apsver iespēju nodrošināt Ukrainai spārnotās raķetes JASSM

ASV administrācija apsver iespēju nodrošināt Ukrainai spārnotās raķetes JASSM (Joint Air-to-Surface Standoff Missile), kas tiek palaistas no iznīcinātājiem F-16, vēsta tīmekļa izdevums "Politico".