• Gunvaldis,
  • Gunvaris,
  • Sandra,
  • Sondra
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ķīnā skolas autobuss ietriecas pūlī, nogalinot 11 cilvēkus

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:44, 03.09.2024


Otrdien Ķīnas austrumos skolas autobuss ietriecies cilvēku pūlī pie vidusskolas, nogalinot 11 cilvēkus, tostarp piecus skolēnus, ziņo valsts mediji.



Valsts raidorganizācija CCTV ziņo, ka šoferis zaudēja kontroli pār transportlīdzekli, kad tas piebrauca skolai Šaņdunas provinces Taijaņas pilsētā.

Saskaņā ar CCTV informāciju autobuss ietriecās ceļa malā stāvošā vecāku un bērnu grupā.

"Uz šo brīdi ir gājuši bojā 11 cilvēki, no kuriem seši bija vecāki un pieci skolēni," vēsta CCTV. Vēl viena persona ir "kritiskā" stāvoklī, bet vēl 12 cilvēku dzīvības rādītāji ir "stabili".

Autovadītāju aizturēja vietējā policija, un notikušā cēlonis tiek izmeklēts, paziņoja CCTV.

Šonedēļ Ķīnā daudzās valsts skolās atsākās jaunais mācību gads.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Kongo DR 37 cilvēkiem piespriests nāvessods

Kongo Demokrātiskās Republikas (Kongo DR) militārā tiesa piektdien piespriedusi 37 cilvēkiem, tai skaitā trīs ASV pilsoņiem, nāvessodu par piedalīšanos apvērsuma mēģinājumā.

Pasaule Zelenskis: Pēc Kurskas operācijas krievu virzība Doneckā palēninājusies

Pateicoties Kurskas operācijas sekmēm, Ukrainas armijai izdevās apturēt ienaidnieku Harkivas apgabalā un palēnināt tā virzīšanos Doneckas apgabalā, lai gan situācija joprojām ir sarežģīta, ikgadējā Jaltas Eiropas stratēģijas sanāksmē sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule Streiko tūkstošiem Boeing darbinieku

Tūkstošiem ASV aviobūves uzņēmuma "Boeing" darbinieku rūpnīcās netālu no Sietlas piektdien sākuši streiku pēc tam, kad arodbiedrības locekļi balsojumā pārliecinoši atbalstīja šādu rīcību un noraidīja vadības piedāvāto algu palielinājumu.

Pasaule Tramps noraida vēl vienas televīzijas debates ar Herisu

ASV eksprezidents Donalds Tramps ceturtdien paziņojis, ka nepiedalīsies vēl vienās televīzijas debatēs ar ASV viceprezidenti Kamalu Herisu.

Lasiet arī

Pasaule ASV brīdina par Ķīnas un Krievijas sadarbību Arktikā

ASV Aizsardzības ministrija pirmdien brīdināja par pieaugošo Krievijas un Ķīnas sadarbību Arktikā, klimata pārmaiņām paverot reģionu lielākai konkurencei attiecībā uz jūras ceļiem un resursiem.

Pasaule Ķīna pārmet NATO apmelojumus un uzbrukumus

Ķīna otrdien asi kritizējusi NATO pēc ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga izteikumiem, ka Pekina atbalsta Krieviju karā Ukrainā.

Pasaule Taivānas tuvumā fiksētas 36 Ķīnas kara lidmašīnas

Taivānas Aizsardzības ministrija piektdien paziņojusi, ka pēdējo 24 stundu laikā salas apkārtnē fiksējusi 36 Ķīnas kara lidmašīnas.

Pasaule Ķīnas prezidents apmeklēs Kazahstānu un Tadžikistānu

Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins piedalīsies līderu sanāksmē un no otrdienas dosies valsts vizītē uz Kazahstānu un Tadžikistānu, svētdien paziņoja Ķīnas Ārlietu ministrija.