• Anrijs,
  • Arkādijs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Takers Karlsons paziņo par interviju ar Zelenski

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 06:47, 04.07.2024


Skandalozais amerikāņu komentētājs Takers Karlsons ir paziņojis, ka drīz varētu tikt laista klajā viņa intervija ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski.


Foto: twitter

"'Šķiet, ka mēs esam ieguvuši interviju ar Zelenski," Karlsons pavēstīja sociālo mediju platformā "X".

Viņš arī uzsvēra, ka centies vienoties par šo interviju divus gadus, bet sevišķi intensīvi - pēc intervijas ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu šī gada februārī.

"Ir runa par to, lai pavēstītu amerikāņiem galēji nepieciešamo informāciju par konfliktu, kas pilnībā maina viņu valsts pozīciju pasaulē. Mēs ceram, ka tas notiks drīz," sacīja Karlsons.

Bijušais telekanāla "Fox News" raidījumu vadītājs Karlsons 6.februārī paziņoja par savu sarunu ar Putinu, kuras dēļ bija aizbraucis uz Maskavu, un pavēstīja, ka drīzumā laidīs klajā interviju ar viņu.

Putins 9.februārī intervijā Karlsonam paziņoja, ka it kā vēlas "panākt situācijas atrisinājumu Ukrainā sarunu ceļā".

Karlsons amerikāņu žurnālista Leksa Frīdmena podkāstā pastāstīja par saviem iespaidiem par interviju ar Putinu un atzina, ka Kremlis mēģina demonizēt ukraiņus, saucot viņus par nacistiem. "Es domāju, ka tas ir vistrulākais, ko jebkad esmu dzirdējis," sacīja Karlsons.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Orbāns ieradies vizītē Maskavā

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns ieradies vizītē Maskavā, kur tiksies ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, piektdien paziņojis Orbāna preses sekretārs.

Pasaule Taivānas tuvumā fiksētas 36 Ķīnas kara lidmašīnas

Taivānas Aizsardzības ministrija piektdien paziņojusi, ka pēdējo 24 stundu laikā salas apkārtnē fiksējusi 36 Ķīnas kara lidmašīnas.

Pasaule Cihanouska: Baltkrieviju nevajadzētu atdot kā mierinājuma balvu Putinam

Pasaule nedrīkst aizmirst par Baltkrieviju un to nevajadzētu atdot kā mierinājuma balvu Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam, intervijā Latvijas Radio sacīja Baltkrievijas demokrātiskās opozīcijas līdere Svjatlana Cihanouska, kura šajās dienās viesojas Latvijā.

Pasaule Lielbritānijas vēlēšanās leiboristi izcīnījuši absolūto vairākumu

Ceturtdien notikušajās Lielbritānijas parlamenta vēlēšanās pārliecinošu uzvaru guvuši līdz šim opozīcijā bijušies leiboristi, kas apakšnamā izcīnījuši absolūto vairākumu, liecina balsu skaitīšanas rezultāti.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis pauž vilšanos par valstu līderu vilcināšanos apmeklēt miera samitu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdien drošības forumā Singapūrā paudis vilšanos par to, ka vairāku valstu līderi nav apņēmušies piedalīties Šveicē gaidāmajā miera samitā.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pasaule Zelenskis salīdzina cīņu pret Krieviju ar cīņu pret nacistiem

Otrā pasaules kara beigu Eiropā gadskārtā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien salīdzināja savas valsts aizstāvēšanos pret Krievijas iebrukumu ar ukraiņu centieniem sakaut nacistisko Vāciju.

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.