• Mariss,
  • Matīss,
  • Modris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ziemeļkoreja uz Dienvidkoreju nosūtījusi vēl 350 balonus ar atkritumiem

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 09:50, 25.06.2024


Ziemeļkoreja uz Dienvidkoreju nosūtījusi vēl 350 ar atkritumiem piepildītus balonus, otrdien paziņoja Dienvidkorejas armija.



Phenjana ceturtdienas vakarā palaida aptuveni 350 balonus, paziņoja Seulas Apvienotā štābu pavēlniecība, piebilstot, ka aptuveni 100 no tiem ir nolaidušies Dienvidkorejā, galvenokārt ziemeļu provincē un galvaspilsētā Seulā.

Baloniem piestiprinātajos maisos bija "galvenokārt papīra atkritumi", norādīja armija, piebilstot, ka saskaņā ar to analīzi tie nerada drošības risku sabiedrībai.

"Dienvidkorejas militārie spēki ir gatavi nekavējoties īstenot savu psiholoģisko karu," paziņoja Apvienotā štābu pavēlniecība, piebilstot, ka atbildes reakcija "ir atkarīga no Ziemeļkorejas rīcības".

Phenjana jau ir nosūtījusi uz dienvidiem vairāk nekā tūkstoti balonu ar atkritumiem, kas, pēc tās teiktā, ir atriebība par baloniem ar propagandu pret režīmu, ko aktīvisti palaiduši uz ziemeļiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Arī Ungārija vēlas izstāties no ES patvēruma noteikumiem

Ungārija vēlas atteikties no Eiropas Savienības (ES) patvēruma politikas noteikumiem, trešdien pavēstīja Ungārijas Eiropas lietu ministrs Jānošs Boka.

Pasaule Ķīnā miris sadurts japāņu zēns

Ķīnā ceturtdien miris japāņu zēns, kurš trešdien tika sadurts ceļā uz skolu, paziņoja Japānas ārlietu ministre Joko Kamikava.

Pasaule Herisa un Tramps jaunnedēļ varētu tikties ar Zelenski

Ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski jaunnedēļ ASV varētu tikties abi Savienoto Valstu prezidenta amata kandidāti - demokrāte Kamala Herisa un republikānis Donalds Tramps, vēsta ASV mediji.

Pasaule ISW: Triecieni Krievijas aizmugurē mazina krievu spējas uzbrukt Ukrainā

Ukrainai turpinot triecienus Krievijas aizmugurē, ne tikvien tiek iznīcinātas munīcijas rezerves un paši objekti, bet arī mazinātas krievu spējas uzbrukt Ukrainā, teikts ASV domnīcas "Kara studiju institūts" (ISW) ziņojumā.

Lasiet arī

Pasaule Putins otrdien apmeklēs Ziemeļkoreju

Krievijas diktators Vladimirs Putins rīt dosies vizītē uz Ziemeļkoreju, pirmdien paziņojis Kremlis.

Pasaule Ziemeļkoreja ar baloniem atkal nometusi atkritumus pāri Dienvidkorejas robežai

Ziemeļkoreja ar aptuveni 600 gaisa baloniem nometusi atkritumus pāri robežai Dienvidkorejas teritorijā, svētdien paziņojusi Dienvidkorejas armija.

Pasaule Ziemeļkoreja izšāvusi vairākas ballistiskās raķetes

Ziemeļkoreja ceturtdienas rītā izšāva vairākas tuva darbibas rādiusa ballistiskās raķetes, paziņoja Dienvidkorejas armija.

Pasaule Ziemeļkoreja ar baloniem nometusi atkritumus pāri Dienvidkorejas robežai

Ziemeļkoreja ar vairākiem desmitiem gaisa balonu nometusi skrejlapas un atkritumus pāri robežai Dienvidkorejas teritorijā, vēsta mediji.