• Imants,
  • Ingars,
  • Intars,
  • Rimants
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


ASV un Polija izveido Ukrainas komunikācijas grupu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 16:34, 10.06.2024


Savienotās Valstis un Polija izveidojušas Ukrainas komunikācijas grupu, lai palīdzētu Ukrainai cīnīties pret Krievijas dezinformāciju un agresiju informācijas telpā.


Foto: LETA

Jaunā struktūra darbosies Varšavā, paziņojis ASV Valsts departamenta Globālās iesaistes centrs.

Polijas amatpersonas norādījušas, ka arī Polija kļuvusi par Krievijas slepeno dienestu sabotāžas un citu graujošu pasākumu mērķi.

ASV Valsts departaments paziņoja, ka Ukrainas komunikācijas grupa apvienos sabiedrotos, lai "koordinētu ziņojumus, veicinātu precīzu ziņošanu par Krievijas pilna mēroga iebrukumu, pastiprinātu Ukrainas balsi un atmaskotu Kremļa informācijas manipulācijas".

ASV Valsts departaments norādīja, ka Kremlis "atkārtoti izmanto melus un manipulācijas, lai izplatītu viltus ieganstus savam nepamatotajam iebrukumam, maskētu savus kara mērķus un mēģinātu salauzt pasaules solidaritāti ar Ukrainas tautu".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ar jauno sankciju pakotni ES vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu

Ar jauno sankciju pakotni pret Baltkrieviju Eiropas Savienība (ES) vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu caur Baltkrieviju, vietnē "X" skaidro Ārlietu ministrija (ĀM).

Pasaule Laikraksts: Vīne kļuvusi par Krievijas spiegu centru Eiropā

Vīne ir kļuvusi par vienu no Krievijas izlūkdienestu spiegošanas un operatīvās darbības centriem Eiropā, ziņo laikraksts "Wall Street Journal", atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem Austrijas izlūkdienestos un rietumvalstu amatpersonām.

Pasaule New York Times aicina Baidenu izstāties no prezidenta vēlēšanu cīņas

Ietekmīgā laikraksta "New York Times" redakcijas padome aicinājusi ASV prezidentu Džo Baidenu pēc viņa katastrofālā snieguma debatēs ar republikāņu kandidātu Donaldu Trampu izstāties no cīņas par Balto nama, lai dotu iespēju citam demokrātu kandidātam.

Pasaule Francijas iekšlietu ministrs brīdina par iespējamajiem nemieriem pēc vēlēšanām

Francijas iekšlietu ministrs Žeralds Darmanēns piektdien brīdinājis par iespējamajiem nemieriem pēc gaidāmajām parlamenta pirmstermiņa vēlēšanām.

Lasiet arī

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Pasaule Ukrainu pirmo reizi kopš lielā kara sākuma apmeklē britu karaļnama pārstāve

Vizītē Ukrainā ieradusies Edinburgas hercogiene Sofija, kļūstot par pirmo britu karaļnama pārstāvi, kas apmeklē Ukrainu kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma 2022.gada februārī.

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Pasaule Ukraina pārtrauc pasu izsniegšanu iesaukuma vecuma vīriešiem ārvalstīs

Ukraina ir pārtraukusi jaunu pasu izsniegšanu ārvalstīs iesaukuma vecuma vīriešiem, rīkojoties saskaņā ar trešdien publicētu likumdošanas aktu, lai pamudinātu viņus atgriezties dzimtenē.