• Amanda,
  • Amanta,
  • Kaiva
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


ASV un Polija izveido Ukrainas komunikācijas grupu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 16:34, 10.06.2024


Savienotās Valstis un Polija izveidojušas Ukrainas komunikācijas grupu, lai palīdzētu Ukrainai cīnīties pret Krievijas dezinformāciju un agresiju informācijas telpā.


Foto: LETA

Jaunā struktūra darbosies Varšavā, paziņojis ASV Valsts departamenta Globālās iesaistes centrs.

Polijas amatpersonas norādījušas, ka arī Polija kļuvusi par Krievijas slepeno dienestu sabotāžas un citu graujošu pasākumu mērķi.

ASV Valsts departaments paziņoja, ka Ukrainas komunikācijas grupa apvienos sabiedrotos, lai "koordinētu ziņojumus, veicinātu precīzu ziņošanu par Krievijas pilna mēroga iebrukumu, pastiprinātu Ukrainas balsi un atmaskotu Kremļa informācijas manipulācijas".

ASV Valsts departaments norādīja, ka Kremlis "atkārtoti izmanto melus un manipulācijas, lai izplatītu viltus ieganstus savam nepamatotajam iebrukumam, maskētu savus kara mērķus un mēģinātu salauzt pasaules solidaritāti ar Ukrainas tautu".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Dienvidkoreja neizslēdz ieroču piegādes Ukrainai

Dienvidkorejas ārlietu ministrs Čo Tējuls uzskata, ka Dienvidkoreja nevar palikt pasīva, reaģējot uz Ziemeļkorejas karavīru ierašanos Krievijā.

Pasaule Krimas platformas samita dalībnieki aicina palielināt atbalstu Ukrainai

Starptautiskās Krimas platformas parlamentārā samita dalībnieki ceturtdien apstiprināja kopīgu paziņojumu, kurā aicina palielināt atbalstu Ukrainai.

Pasaule Igaunijā neplāno slēgt Barklaja de Tolli mauzoleju

Igaunija neplāno slēgt Krievijas karavadoņa Mihaela Andreasa Barklaja de Tolli mauzoleju, paziņojis Tervas pašvaldības padomes priekšsēdētājs un Igaunijas parlamenta deputāts Maido Rūsmans.

Pasaule Abu Meri: Vairs nekur Libānā nevar justies droši

Biežo un neprognozējamo Izraēlas militāro triecienu dēļ Libānā vairs nav tādu vietu, kur civiliedzīvotāji varētu justies droši, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Libānā dzimušais Latvijas veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV), atsaucoties uz informāciju, ko ieguvis no saviem radiem un paziņām dzimtenē.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainas uzņēmums Lietuvā būvēs sprāgstvielu rūpnīcu

Ukrainas uzņēmums Lietuvā būvēs heksogēna sprāgstvielu rūpnīcu, trešdien paziņoja Ekonomikas un inovāciju ministrija.

Pasaule Pētījums: Kremlis dezinformācijā izmanto Ukrainas iekšējos saspīlējumus

Kremlim tuvā Krievijas dezinformācijas struktūra "Sociālā dizaina aģentūra" (ASD) izmanto Ukrainas iekšējos saspīlējumus centienos destabilizēt valsti, konstatēts pētījumā, ko veicis "Radio Brīvība" ukraiņu redakcijas projekts "Shemi" kopā ar Eiropas kolēģiem.

Pasaule Ukraina mudina ANO sniegt humāno palīdzību Kurskas apgabalā

Ukrainas Ārlietu ministrija aicinājusi ANO un Starptautisko Sarkanā Krusta komiteju (SSKK) iesaistīties humānās palīdzības sniegšanā Kurskas apgabala teritorijās, kas atrodas Ukrainas bruņoto spēku kontrolē, teikts ministrijas paziņojumā.

Sabiedrība Panākta vienošanās par naftas tranzītu caur Ukrainu uz Ungāriju

Ungārijas valdība otrdien atzinīgi novērtēja Ungārijas enerģētikas uzņēmuma MOL panākto vienošanos, kas dos iespēju Ungārijai tranzītā caur Ukrainu saņemt Krievijas kompānijas "Lukoil" piegādāto jēlnaftu.