• Mihails,
  • Miķelis,
  • Miks,
  • Mikus
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ziemeļkoreja ar baloniem nometusi atkritumus pāri Dienvidkorejas robežai

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 07:49, 29.05.2024


Ziemeļkoreja ar vairākiem desmitiem gaisa balonu nometusi skrejlapas un atkritumus pāri robežai Dienvidkorejas teritorijā, vēsta mediji.



Dienvidkorejas Apvienotā štābu priekšnieku komiteja paziņoja, ka Kjongido un Kanvondo pierobežas zonā atrasti neidentificēti objekti, kas, domājams, ir Ziemeļkorejas propagandas skrejlapas.

Dienvidkoreja brīdinājusi iedzīvotājus pierobežas apgabalos būt uzmanīgiem un netuvoties aizdomīgajiem objektiem, bet ziņot par tiem armijai vai policijai.

Mediji ziņo, ka no Ziemeļkorejas pāri robežai pārlidojuši vairāk nekā 90 baloni, kam piestiprināti maisi, kuros atradušās skrejlapas, kā arī, spriežot pēc smakas, mēsli un citi atkritumi.

Dienvidkorejas aktīvisti reizēm ar gaisa baloniem iesūta Ziemeļkorejā pret tās režīmu vērstas skrejlapas. Šādas kampaņas vienmēr izprovocē Phenjanas dusmas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Aptauja: atbalsts Herisai un Trampam teju vienāds

Amerikāņu vidū, kas sliecas balsot gaidāmajās prezidenta vēlēšanās, 48% atbalsta demokrātu kandidāti Kamalu Herisu, bet 47% republikāni Donaldu Trampu, konstatēts telekanāla CNN un pētījumu centra SSRS aptaujā.

Pasaule Mediji: Krievija sistemātiski nodarbojas ar spiegošanu Baltijas jūrā

Krievija sistemātiski vāc informāciju par gāzes cauruļvadiem, datu kabeļiem, vēja ģeneratoru parkiem un militāro infrastruktūru Baltijas jūrā, vēsta Vācijas mediji.

Pasaule ANO: 15 miljoniem ukraiņu nepieciešama humānā palīdzība

Ukrainā humānā palīdzība ir nepieciešama 15 miljoniem cilvēku, no kuriem vairāk nekā puse ir sievietes un bērni, uzrunā ANO Drošības padomes sanāksmē Ņujorkā paziņoja ANO ģenerālsekretārs Antoniu Gutērrešs.

Pasaule Izraēla turpina veikt gaisa triecienus Libānā

Izraēlas Gaisa spēki otrdien turpina triecienus Libānā, pavēstījusi Izraēlas armija.

Lasiet arī

Pasaule Vairāki desmiti Ziemeļkorejas karavīru uz brīdi šķērsojuši Dienvidkorejas robežu

Vairāki desmiti Ziemeļkorejas karavīru otrdien šķērsojuši robežu ar Dienvidkoreju, taču atgriezušies savā teritorijā pēc tam, kad dienvidkorejieši raidījuši brīdinājuma šāvienus, atsaucoties uz Apvienoto štāba priekšnieku komiteju, vēsta aģentūra "Yonhap".

Pasaule Putins otrdien apmeklēs Ziemeļkoreju

Krievijas diktators Vladimirs Putins rīt dosies vizītē uz Ziemeļkoreju, pirmdien paziņojis Kremlis.

Pasaule Ziemeļkoreja ar baloniem atkal nometusi atkritumus pāri Dienvidkorejas robežai

Ziemeļkoreja ar aptuveni 600 gaisa baloniem nometusi atkritumus pāri robežai Dienvidkorejas teritorijā, svētdien paziņojusi Dienvidkorejas armija.

Pasaule Ziemeļkoreja izšāvusi vairākas ballistiskās raķetes

Ziemeļkoreja ceturtdienas rītā izšāva vairākas tuva darbibas rādiusa ballistiskās raķetes, paziņoja Dienvidkorejas armija.