• Jānis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Polija apsver iespēju notriekt Krievijas raķetes virs Ukrainas

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:11, 23.05.2024


Polija apsver iespēju izmantot savas pretgaisa aizsardzības sistēmas Ukrainas pierobežā, lai no Polijas teritorijas notriektu Krievijas raķetes virs Ukrainas, vēsta Polijas radiostacija "RMF24", atsaucoties uz Polijas Ārlietu ministriju.


Foto: Facebook

Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba šonedēļ paziņoja, ka "Ukraina lūdz savus partnerus apsvērt iespēju no savas teritorijas notriekt raķetes, ko Krievija izšauj uz Ukrainas teritoriju".

Polijas Ārlietu ministrijas preses sekretārs Pāvels Vroņskis sacīja, ka "tas ir apspriežams jautājums, tas ietver daudzus nosacījumus".

Kā piemēru viņš minēja tehniskos nosacījumus šādam lēmumam attiecībā uz šo raķešu darbības rādiusu, kā arī juridiskos jautājumus.

"Kas notiks, ja šādas raķetes atlūzas kādam izpostīs īpašumu vai kādu nogalinās, jo galu galā šī raķete gaisā neizkūst," teica Polijas Ārlietu ministrijas pārstāvis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Dagestānā uzbrukumos baznīcām, sinagogai un policistiem ir nogalinātie

Vairāki cilvēki svētdien nogalināti un ievainoti uzbrukumos divām baznīcām, sinagogai un policistiem Dagestānā, kas atrodas Krievijas Ziemeļkaukāzā, vēsta Krievijas mediji.

Pasaule Ukrainas triecienā iznīcināta dronu noliktava Krasnodaras novadā

Ukrainas Jūras spēki publicējuši satelītattēlus, kas apstiprina, ka naktī uz piektdienu Ukrainas Jūras spēku un Ukrainas Drošības dienesta kopīgā operācijā iznīcināta trieciendronu "Shahed" noliktava Krievijas Krasnodaras novadā un ar to saistītā infrastruktūra.

Pasaule Ukraina notriekusi divas no trim Krievijas spārnotajām raķetēm

Aizvadītajā naktī Ukrainas pretgaisa aizsardzība notriekusi divas no trim Krievijas spārnotajām raķetēm "Kalibr", kas tika raidītas pret mērķiem Ukrainā, svētdien paziņoja Ukrainas gaisa spēki.

Pasaule Hutiešu drons nodara bojājumus kravas kuģim Sarkanajā jūrā

Jemenas šiītu nemernieku hutiešu trieciendrona uzbrukumā svētdien nodarīti bojājumi tirdzniecības kuģim Sarkanajā jūrā, taču tā apkalpes locekļi nav cietuši, liecina Lielbritānijas jūras spēku pārraudzītā kuģniecības drošības centra un privātās kuģniecības drošības firmas "Ambrey" sniegtā informācija.

Lasiet arī

Pasaule ASV atļauj Ukrainai izmantot tās piegādātos ieročus triecieniem jebkur Krievijā

Ukrainas armija var izmantot ASV piegādātos ieročus, lai uzbruktu jebkuriem militārajiem objektiem Krievijas teritorijā, nevis tikai tiem, kas atrodas netālu no Harkivas apgabala, ceturtdien paziņojis Pentagona preses sekretārs ģenerālis Patriks Raiders.

Pasaule Ukrainas droni uzbrūk Krasnodaras novadam

Krievijas Krasnodaras novadam naktī uz piektdienu uzbrūk Ukrainas droni.

Pasaule Ukrainas droni uzbrūk naftas pārstrādes rūpnīcai un naftas bāzei Krievijā

Ukrainas droni ceturtdien uzbrukuši naftas pārstrādes rūpnīcai un naftas bāzei Krievijas dienvidrietumos, vēsta "Telegram" kanāli.

Pasaule Krievijas agresijas rezultātā Ukrainā nogalināti un ievainoti teju 2000 bērnu

Krievijas bruņotās agresijas rezultātā Ukrainā nogalināti un ievainoti teju 2000 bērnu, paziņoja Ukrainas Ģenerālprokuratūra.