• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Spānijas piekrastē stiprā vējā iekrītot jūrā, gājuši bojā četri cilvēki

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 06:47, 29.03.2024


Spānijas piekrastē ir gājuši bojā četri cilvēki, stiprā vējā iekrītot Atlantijas okeānā vai Vidusjūrā, ceturtdien paziņoja ārkārtas situāciju dienesti.



Cilvēki gāja bojā trijos šādos incidentos, kamēr daudzviet Spānijā bija izplatīti brīdinājumi par stipru vēju un lietu, bet Portugāles piekrastē tika brīdināts par augstiem viļņiem.

Spānijas policija paziņoja, ka Vidusjūrā pie Katalonijas ŗeģiona Tarragonas pilsētas zaudēja dzīvību nepilngadīgs marokāņu jaunietis un pieaudzis Vācijas pilsonis. Vācietis devās jūrā, mēģinot izglābt marokāņu jaunieti, un abi gāja bojā.

Astūrijas reģionā Spānijas ziemeļu piekrastē gāja bojā vīrietis un sieviete, iekrītot Atlantijas okeānā, paziņoja reģiona ārkārtas situāciju dienesti. Vietējās varas iestādes pavēstīja, ka bojāgājušais vīrietis bija Lielbritānijas pilsonis, bet sieviete, domājams, bija spāniete.

Vīrietis un sieviete Astūrijā gāja bojā divos incidentos, kas notika apmēram 10 kilometrus viens no otra uz rietumiem no Hihonas pilsētas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Pasaule Vācijas brigādes izvietošana Lietuvā izmaksās 11 miljardus eiro

Vācijas karavīru brigādes izvietošana izmaksās aptuveni 11 miljardus eiro, Bundestāga Aizsardzības komisijas sēdē atklāja Vācijas Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Pasaule Cīņā ar masu tūrismu Venēcija ievieš dienas biļetes

Cīnoties ar masu tūrismu, Venēcijā no ceturtdienas ieviestas dienas biļetes.

Pasaule Ukraina pārtrauc pasu izsniegšanu iesaukuma vecuma vīriešiem ārvalstīs

Ukraina ir pārtraukusi jaunu pasu izsniegšanu ārvalstīs iesaukuma vecuma vīriešiem, rīkojoties saskaņā ar trešdien publicētu likumdošanas aktu, lai pamudinātu viņus atgriezties dzimtenē.

Lasiet arī

Kultūra Spānijas izraudzītā dziesma Eirovīzijai sadusmo feministes

Spānijas kreisā valdība otrdien aizstāvēja šīgada Eirovīzijas dziesmu konkursam izraudzīto dziesmu, kuru feministu organizācijas ir kritizējušas kā tādu, kas "aizvaino sievietes".

Pasaule Spānija atjauno sejas masku valkāšanu slimnīcās gripas dēļ

Spānijas slimnīcās un citās veselības aprūpes iestādēs no trešdienas atkal būs obligāti jāvalkā sejas maskas, jo valstī pieaug gripas gadījumu skaits, pirmdien paziņoja Veselības ministrija.

Pasaule Madridē tūkstošiem cilvēku protestē pret katalāņu separātistu amnestiju

Spānijas galvaspilsētā Madridē otrdienas vakarā vairāki tūkstoši cilvēku piedalījās demonstrācijā pie Spānijas Sociālistu partijas (PSOE) galvenā biroja, protestējot pret ierosinātu katalāņu separātistu amnestiju.

Pasaule Autobusam Spānijā ietriecoties pūlī, gājuši bojā trīs cilvēki

Spānijas dienvidu pilsētā Kadisā pirmdien gāja bojā trīs cilvēki, kad autobuss nobrauca no ielas un ietriecās gājējos, paziņoja Kadisas mērs Bruno Garsija.