• Amālija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievija veikusi kārtējo triecienu Kijivai; septiņu ievainoto vidū arī bērns

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 08:07, 21.09.2023


Krievijai ceturtdien veicot kārtējo triecienu Kijivai, Ukrainas galvaspilsētas Darnicjas rajonā nogāžoties atlūzām un izraisoties ugunsgrēkam, ievainoti septiņi cilvēki, arī viens bērns, pavēstīja pilsētas mērs Vitālijs Kličko.


Foto: UNN

Darnicjas rajonā glābēji dzēš ugunsgrēku tehniskās apkopes stacijā. Aizdegušies arī divi automobiļi. Līdzās esošajam divstāvu namam izsisti logu stikli.

Sapostīta arī profesionāli tehniskās skolas ēka. Audzēkņi bijuši patvertnē, un viņu vidū cietušo nav.

Šobrīd zināms par septiņiem cietušajiem Darnicjas rajonā. Trīs cilvēki, arī deviņus gadus veca meitene, hospitalizēti.

Kijivas Svjatošinas rajonā bijuši pārtraukumi elektroapgādē, taču tā jau atjaunota. Savukārt Ševčenko rajonā bojāts gāzesvads un izcēlies ugunsgrēks.

Krievijas kārtējā uzbrukuma gaitā vairākos galvaspilsētas rajonos bija dzirdami sprādzieni.

Pretgaisa aizsardzības sistēmu darbības rezultātā dažviet nogāzās atlūzas.

Virs Kijivas un apkārtnes notriektas 20 Krievijas raķetes, pavēstīja Kijivas pilsētas kara administrācijas vadītājs Serhijs Popko.

Tiek ziņots, ka raķetes uz Ukrainu palaistas no astoņiem bumbvedējiem "Tu-95", kas pacēlušies no Krievijas Murmanskas apgabala.

Krītot pretgaisa aizsardzības notriekto raķešu atlūzām, nodarīti postījumi arī Čerkasos, kur ievainoti pieci cilvēki, un Harkivā, kur ievainoti divi cilvēki.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Argentīnas tiesa atļauj pārvest Maradonas mirstīgās atliekas uz mauzoleju

Tiesa Argentīnā otrdien atļāva pārvest leģendārā futbolista Djego Maradonas mirstīgās atliekas no kapsētas uz mauzoleju, kuru viņam paredzēts uzcelt Buenosairesas centrā.

Pasaule Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru

Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru, lai saglabātu personālsastāvu, kara tehniku un ieņemtu pozīcijas turpmākai cīņai, trešdien paziņojusi Ukrainas armijas grupa "Hortica".

Pasaule Irāna uz Izraēlu raidījusi 200 raķetes

Irāna iepriekšējās dienas vakarā izšāvusi uz Izraēlu 200 raķetes, trešdien pavēstījusi teokrātiskā režīma kontrolētā valsts televīzija.

Pasaule Laikraksts: Šolcs vēlas telefoniski sazināties ar Putinu

Vācijas kanclers Olafs Šolcs vēlas telefoniski sazināties ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, vēsta vācu laikraksts "Die Zeit", atsaucoties uz avotiem valdības aprindās.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainas ārlietu ministrs paziņojis par atkāpšanos

Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba trešdien iesniedzis demisijas rakstu, sociālās saziņas vietnē "Facebook" pavēstījis Augstākās Radas priekšsēdētājs Ruslans Stefančuks.

Sabiedrība Ukraina aizliedz ar Krieviju saistītās reliģiskās organizācijas

Ukrainas parlaments otrdien pieņēmis likumu, ar kuru aizliegta to reliģisko organizāciju darbība, kas saistīta ar Krieviju.

Pasaule Indijas premjers apmeklēs Ukrainu

Indijas Ārlietu ministrija paziņojusi, ka premjerministrs Narendra Modi augustā plāno apmeklēt Ukrainu, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Pasaule Standard & Poor's samazinājusi Ukrainas kredītreitingu līdz selektīvam defoltam

Starptautiskā kredītreitingu aģentūra "Standard & Poor's" (S&P) samazinājusi Ukrainas kredītreitingu līdz selektīvam defoltam jeb "SD", šādu lēmumu skaidrojot ar kara skartās valsts nespēju veikt pašreizējo valsts obligāciju kupona jeb procentu maksājumu.