• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Arī Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas numura zīmēm

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 02:27, 21.09.2023


Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas reģistrācijas numura zīmēm, vēsta Norvēģijas sabiedriskā raidorganizācija NRK.



"Tāpat kā Somija, arī Norvēģija noteiks ierobežojumus automašīnu ar Krievijas reģistrācijas numuriem ievešanai un lietošanai valstī.

Mēs pašlaik pētām, kā tas tiks darīts, un tuvākajā laikā paziņosim par efektīviem pasākumiem," sacīja Norvēģijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Eivinds Vads Petersons.

Latvija, Lietuva, Igaunija, Polija un Somija jau aizliegušas iebraukt automašīnām ar Krievijas numuriem. Viļņa noteikusi izņēmumu automobiļiem, kas brauc uz vai no Kēnigsbergas (Karaļauču) eksklāva.

Eiropas Komisija 8.septembrī publicēja skaidrojumus par importu un preču ievešanu no Krievijas. Tajos teikts, ka ir aizliegts ievest personīgās automašīnas un personīgās mantas.

Vēlāk Eiropas Komisija paziņoja, ka šim sarakstam ir konsultatīvs raksturs un Eiropas Savienības valstīm individuāli jāizlemj, vai noteikt aizliegumus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.

Pasaule Krievijā par ekstrēmismu apcietināti vēl divi žurnālisti

Krievijas tiesa sestdien paturējusi pirmstiesas apcietinājumā divus žurnālistus, kas aizturēti apsūdzībās par "ekstrēmismu", jo sadarbojušies ar cietumā nomērdētā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku uzturēto "YouTube" kanālu "Navaļnij Live".

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Pasaule Beļģija plāno piegādāt Ukrainai F-16 jau šogad

Beļģija plāno līdz 2024.gada beigām nodot Ukrainai vairākus ASV ražotos iznīcinātājus F-16, paziņoja Beļģijas premjerministrs Aleksandrs de Kro un aizsardzības ministre Ludivīna Dedondere.

Lasiet arī

Pasaule Norvēģija sola piegādāt Ukrainai tankus līdz marta beigām

Norvēģija nosūtīs Ukrainai daļu no saviem kaujas tankiem "Leopard 2" iespējami ātrāk, iespējams, jau līdz marta beigām, pirmdien paziņoja Norvēģijas aizsardzības ministrs Bjerns Arilds Grams.

Sabiedrība Norvēģija piegādājusi Ukrainai raķetes "Mistral"

Norvēģija piegādājusi Ukrainai tuva darbības rādiusa pretgaisa aizsardzības raķetes "Mistral", trešdien paziņojusi Norvēģijas valdība.

Ekonomika Norvēģijas tiešo investīciju apjoms Latvijā pārsniedz 350 miljonus eiro

Norvēģija pašreiz ir astotais lielākais ārvalstu investors Latvijā ar tiešo investīciju apjomu, kas pārsniedz 350 miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja Norvēģijas Tirdzniecības kamerā Latvijā.

Pasaule Automobiļi ar Krievijas numura zīmēm Igaunijā jāpārreģistrē pusgada laikā

Igaunijā esošos automobiļus ar Krievijas reģistrācijas numura zīmēm sešu mēnešu laikā būs jāpārreģistrē Igaunijā vai jāizved no valsts, ceturtdien nolēma Igaunijas valdība.