«Aiz Prigožina stāv nopietni spēki Krievijā, un tie ir vēl sliktāki par Putinu»

Pasaule
VS.LV 12:10, 26.06.2023 0

Militārā dumpja vienīgais reālais uzvarētājs — Lukašenko!

 

“Es aicinu no acīm noņemt rozā brilles, jo, ja Prigožins būtu aizgājis līdz Maskavai, nebūtu nekādas demokrātiskās Krievijas, nebūtu kara pārtraukšanas Ukrainā, nebūtu draudzības ar Rietumiem. Visdrīzāk, aiz šī Prigožina gājiena stāv nopietni spēki Krievijā, un tie ir vēl sliktāki par Putinu. Vajag reāli skatīties uz notikumiem Krievijā, un nekādas izmaiņas uz labo pusi tur nav paredzamas.”

Tā šodien LTV-1 raidījumā "Rīta panorāma" pauda Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs, Saeimas deputāts Igors Rajevs ("Apvienotais saraksts").

Runājot par pašu militāro dumpja mēģinājumu, atvaļinātais pulkvedis Rajevs atzina, ka šī konflikta vienīgais reālais uzvarētājs ir Baltkrievijas diktators Lukašenko!

“Viņš novērsa draudus Krievijai, viņš palīdzēja Putinam tikt galā ar vāgneriešiem, un viņš par pliku velti dabūja superspējīgu speciālistu, kas veido privātas militāras kompānijas," - secināja Igors Rajevs.

Tiesa, pagaidām Prigožina atrašanās vieta nav zināma, jo kopš sestdienas vakara viņš ir pazudis un pat viņa preses dienests nevar ar viņu sazināties.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Gruzijas prezidente atsakās parakstīt likumprojektu pret LGBTQ propagandu

Gruzijas prezidente Salome Zurabišvili atteikusies parakstīt pretrunīgi vērtēto likumprojektu par ģimenes vērtībām, kuru kritiķi uzskata par tiešā veidā vērstu pret seksuālo minoritāšu tiesībām, trešdien paziņojušas amatpersonas.

Pasaule Argentīnas tiesa atļauj pārvest Maradonas mirstīgās atliekas uz mauzoleju

Tiesa Argentīnā otrdien atļāva pārvest leģendārā futbolista Djego Maradonas mirstīgās atliekas no kapsētas uz mauzoleju, kuru viņam paredzēts uzcelt Buenosairesas centrā.

Pasaule Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru

Ukraiņu vienības ir atstājušas Vuhledaru, lai saglabātu personālsastāvu, kara tehniku un ieņemtu pozīcijas turpmākai cīņai, trešdien paziņojusi Ukrainas armijas grupa "Hortica".

Pasaule Irāna uz Izraēlu raidījusi 200 raķetes

Irāna iepriekšējās dienas vakarā izšāvusi uz Izraēlu 200 raķetes, trešdien pavēstījusi teokrātiskā režīma kontrolētā valsts televīzija.

Lasiet arī

Ekonomika Ir viena nelāga blakne, kas apgrūtina spēju aizņemties. Kāda?

Ēnu ekonomika ilgstoši veicina Latvijas atpalicību, tostarp apgrūtinot uzņēmēju un cilvēku spēju aizņemties. Tai ir izteikts "sniega bumbas" vai drīzāk "pneimatiskā āmura" efekts - jo mazāk finansējuma tiek izsniegts, jo šaurāka kļūst visa ekonomika, un sarūk cilvēku labklājība, nemazinās vai pat pieaug nevienlīdzība. Tāpēc ēnu ekonomikas apkarošanai ir jākļūst par vienu no ekonomikas politikas un arī katra no mūsu ikdienas aktivitāšu prioritātēm.

Ekonomika Ekonomiste: jaunākie dati par ekonomikas attīstību nenes nekādu prieku

Jau tā piesardzīgās prognozes par šī gada izaugsmi, visdrīzāk, var nākties vēl samazināt.

Ekonomika Rūpniecībai Latvijā palīdzējuši... laika apstākļi

Iesprūdušo rūpniecības eksporta mašīnu ir jācenšas atbloķēt pēc iespējas ātrāk, jo situācija Latvijas eksportā kopumā nav labvēlīga.

Sabiedrība Vēl viena laboratorija draud veikt izmaiņas klientu apkalpošanā

Ja atbildīgās iestādes neveiks pilnīgu norēķinu ar SIA "NMS Laboratorija" tuvākajā laikā, tā būs spiesta veikt izmaiņas klientu apkalpošanā, informē laboratorijas administratīvais direktors Artūrs Altbergs.