• Maija,
  • Paija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Mediji: Polijas mežā atrastais objekts bijusi krievu raķete

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:40, 11.05.2023


Polijā pagājušajā mēnesī atrastais militārais objekts bijusi krievu raķete CH-55, trešdien, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, ziņoja privātā raidorganizācija RMF FM.


Ilustratīvs foto.

Polijas premjerministrs Mateušs Moraveckis aprīļa beigās paziņoja, ka uzticējis aizsardzības ministram pārraudzīt izmeklēšanu saistībā ar militāro objektu, kas tika atrasts mežā netālu no Bidgoščas.

Moraveckis arī izteicās, ka šis atradums varētu būt saistīts ar incidentu pagājušā gada decembrī, kad NATO lidmašīna F-35 un Polijas iznīcinātāji pacēlās gaisā, lai sekotu Polijas teritorijā ielidojušās raķetes trajektorijai.

RMF FM trešdien ziņoja, ka Polijas Gaisa spēku Tehnoloģiju institūta ekspertu sākotnējā izmeklēšanā atklājies, ka objekts ir Krievijas raķete CH-55.

Polijas Aizsardzības ministrija aprīļa beigās paziņoja, ka "Zamoscas ciema tuvumā, aptuveni 15 kilometrus no Bidgoščas, ir atrastas neidentificēta militāra objekta atliekas".

Polijas valdība neidentificēja objektu un neatklāja, cik ilgi tas tur atradies.

Polijas tieslietu ministrs Zbigņevs Zjobro paziņoja, ka prokuratūra sākusi izmeklēšanu, un prokurori pavēstīja, ka vietā, kur atrasts objekts, nav konstatētas sprāgstvielu vai eksploziju pēdas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Izraēla pauž vilšanos par Baidena brīdinājumiem

Izraēlas vēstnieks ANO ceturtdien paudis vilšanos par ASV prezidenta Džo Baidena draudiem pārtraukt noteiktas ieroču piegādes Izraēlai, ja tā uzbruks Rafahas pilsētai Gazas joslas dienvidos.

Pasaule Ukraina veic triecienu naftas pārstrādes rūpnīcai Baškortostānā

Krievijā Baškortostānas republikā Salavatas pilsētā ar Ukrainas Drošības dienesta (SBU) dronu veikts trieciens naftas pārstrādes rūpnīcai, paziņojis avots Ukrainas izlūkdienestos.

Pasaule Slovēnija sāk Palestīnas valsts atzīšanas procedūru

Slovēnijas valdība ceturtdien pieņēmusi lēmumu atzīt Palestīnas valsti, kas tiks nodots apstiprināšanai parlamentā līdz jūnija vidum.

Pasaule Atbrīvots Igaunijas valstspiederīgais, kas atradās uz Irānas sagrābtā kuģa

Irāna ceturtdien atbrīvojusi Igaunijas valstspiederīgo, kurš bija starp 13.aprīlī Hormuza šaurumā sagrābtā kuģa "MSC Aries" apkalpes locekļiem, informēja Igaunijas Ārlietu ministrijā.

Lasiet arī