• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sārts: Ukraiņi krievu karavīrus jau gatavo tam, kādas šausmas viņus gaida

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 18:54, 17.04.2023


"Krievi noteikti gaida šobrīd pretuzbrukumu," spriež NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, TV24 raidījumā "Ziņu TOP" komentējot pašlaik aktuālos notikumus frontē un daloties pārdomās par abu pušu gaidām. Viņš arī uzskata, ka, raugoties no militāro iespēju loģikas, Putins savu iespēju jau ir nokavējis.


Foto: LETA

"Savā ziņā, es varu teikt, jau kādu laiku ir sākusies ukraiņu psiholoģiskā operācija, kas principā gatavo krievu karavīrus tam, kādas šausmas viņus gaida. To var visu laiku just tajā Krievijas iekšējā komunikācijā. Savā ziņā tas ir normāls process. Viņi gatavojas neapšaubāmi," saka Sārts.

"Viņi gatavo visādas aizsardzības un stratēģijas, un tā tālāk, bet es varu pateikt: pat ja viņi nolems veikt vēl vienu mobilizācijas vilni, tam nebūs nekāda sakara ar to, kas notiks ukraiņu pretuzbrukumā, jo, kā mēs redzam, tas laiks no mobilizācijas uzsākšanas līdz tam, kad viņi tiek mobilizēti, apmācīti un vispār nonāk frontes līnijās, ir ļoti liels."


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mūsu drošība ir cieši saistīta ar Ukrainas panākumiem kaujaslaukā

Ārlietu ministre Baiba Braže aicināja pārējās ES dalībvalstis pievienoties Dronu koalīcijai, lai palīdzētu Ukrainai veidot kaujas spējas. Latvija 2024.gadā Dronu koalīcijai novirzījusi 20 miljonus eiro.

Pasaule Braže: mēs strādāsim ar jebkuru demokrātiski ievēlētu ASV prezidentu

Latvija strādās ar jebkuru ASV prezidentu, kurš ir ievēlēts demokrātiskā ceļā, pirms Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes Briselē, Beļģijā, žurnālistiem sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Pasaule Kamalai Herisai dienas laikā saziedoti 55 miljoni dolāru

ASV Demokrātu partijas atbalstītāji svētdien pēc prezidenta Džo Baidena paziņojuma par izstāšanos no vēlēšanu cīņas Kamalas Herisas vēlēšanu kampaņai platformā "ActBlue" saziedojuši vairāk nekā 55 miljonus dolāru, vēsta tīmekļa izdevums "Politico".

Pasaule Baidens izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā

ASV prezidents Džo Baidens svētdien paziņoja, ka izstājas no cīņas par pārvēlēšanu amatā.

Lasiet arī

Sabiedrība Par teju 30% pieaudzis ārvalstu studentu pieteikumu skaits LU

Studijām Latvijas Universitātē (LU) 2024./2025.akadēmiskajā gadā saņemti par teju 30% vairāk ārvalstu studentu pieteikumu nekā pērn, informēja universitāte.

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.