• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šausmas Floridā: Nogalināta māte, bet mazuli atrod aligatora zobos (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
EKSKLUZĪVI! 09:26, 02.04.2023


2 gadus vecā Teilena Moslija līķis, kurš Floridā tika izmisīgi meklēts pēc viņa mātes nogalināšanas, piektdien atrasts ezerā aligatora žokļos, vēsta Huffington Post.


Foto: Youtube

Zēna tēvam, 21 gadu vecajam Tomasam Moslijam, tiks izvirzītas apsūdzības divās pirmās pakāpes slepkavībās, nogalinot zēna māti, 20 gadus veco Pašūnu Džeferiju, un viņu mazo dēlu Teilenu Mosliju.

Meklētāji, tostarp niršanas komandas un bezpilota lidaparātu operatori, intensīvi meklēja zēnu pēc tam, kad šīs nedēļas sākumā ģimenes dzīvoklī tika atrasts mātes līķis, bet pats mazulis nekur nebija atrodams.

"Mums ir žēl, ka tam bija jābeidzas šādā veidā," piektdienas vakarā preses konferencē sacīja štata policijas priekšnieks.

Taylen Mosley, pictured, had been the subject of a frantic search after his mother was found slain.

Likumsargi, kas meklējuši mazuli pie ezera dažu jūdžu attālumā no dzīvokļu kompleksa, pamanījuši aligatoru "ar priekšmetu mutē", ātri vien saprotot, ka tas ir bērna ķermenis. Viņi raidījuši šāvienus uz rāpuli, kurš tādējādi bērna līķi atlaidis.

Teilena ķermeni izdevies atgūt neskartu, savukārt aligators ticis eitanizēts.

Pats aizdomās turētais Tomass Moslijs ievietots slimnīcā ar griezumiem rokās un plaukstās, un ir atteicies runāt ar izmeklētājiem. Viņam vēl nav advokāta, kas runātu viņa vārdā.

Džeferiju, kura strādāja veikalā, un viņas dēlu ģimenes locekļi pēdējo reizi redzējuši trešdien ap pulksten 17:20. Policija ziņo, ka ap pulksten 20:30 kaimiņi dzirdējuši skaļu kņadu pie sava dzīvokļa, taču policija netika izsaukta.

Nākamajā dienā Džeferijas māte sazinājās ar dzīvokļu kompleksa pārvaldnieku pēc tam, kad nebija saņēmusi nekādu ziņu no savas meitas. Tad arī viņa atrasta mirusi vietā, ko policijas priekšnieks raksturojis kā "ļoti vardarbīga nozieguma vietu", kurā Džeferija tikusi vairākas reizes sadurta.

Policija nav atklājusi, kā nogalināts Teilens Moslijs un vai kāda loma tajā bijusi aligatoram.

Tomass Moslijs devies uz savas mātes māju trešdien ap pulksten 21.00 ar sagrieztām rokām un plaukstām, bet pēc tam nonācis vietējā slimnīcā, kur atradies arī vēl piektdienas vakarā.

Ģimenes locekļi pastāstījuši, ka Džeferija un Teilens uz dzīvokļu kompleksu bija pārcēlušies tikai aptuveni pirms mēneša.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Baltkrievijā piespriež divu gadu cietumsodu telekanāla «Belsat» līdzstrādniecei

Baltkrievijas tiesa piespriedusi divu gadu cietumsodu kādai galvaspilsētas Minskas iedzīvotājai par to, ka viņa sadarbojusies ar Polijā strādājošo telekanālu "Belsat", kas ir opozīcijā Aleksandra Lukašenko režīmam.

Pasaule Aizdomās par spiegošanu Ķīnas labā Vācijā aizturēts EP deputāta palīgs

Aizdomās par spiegošanu Ķīnas labā aizturēts Eiropas Parlamenta (AP) deputāta no labējās eiroskeptiķu partijas "Alternatīva Vācijai"(AfD) palīgs, otrdien pavēstīja Vācijas federālā prokuratūra.

Pasaule Malaizijā divu militāro helikopteru sadursmē desmit bojāgājušie (+VIDEO)

Malaizijā otrdien divu militāro helikopteru sadursmē gājuši bojā visi desmit cilvēki, kas tajos atradās, paziņoja amatpersonas.

Pasaule Lielbritānija sūtīs migrantus uz Ruandu

Lielbritānijas parlaments pirmdien pieņēma likumprojektu, kas ļauj īstenot premjerministra Riši Sunaka plānu izraidīt uz Ruandu patvēruma meklētājus, kuri pretlikumīgi ieradušies Lielbritānijā.

Lasiet arī

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Sabiedrība Dienas otrajā pusē daudzviet gaidāms lietus

Trešdienas pēcpusdienā un vakarā, sākot no dienvidaustrumiem, daudzviet Latvijā līs, prognozē sinoptiķi.

Pasaule ASV Senāts atbalsta likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai

ASV Kongresa augšpalāta Senāts otrdienas vakarā atbalstīja likumprojektu paketi, kura ietver likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai 61 miljarda ASV dolāru apmērā.

Pasaule Avoti: Pirmā ASV palīdzības partija Ukrainai būs vienu miljardu dolāru liela

Pirmā ASV palīdzības partija Ukrainai pēc vērienīgās militārās palīdzības apstiprināšanas būs vienu miljardu dolāru liela, ziņo aģentūra "Reuters", atsaucoties uz diviem anonīmiem avotiem.