• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Putins ļoti drīz mirs, paziņojis Ukrainas izlūkdienesta vadītājs

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
Rīta Kafija 10:35, 05.01.2023


Ukrainas militārajā izlūkdienestā ir pārliecināti, ka Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam ir vēzis. Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītājs Kirils Budanovs intervijā telekanālam ABC News paudis cerību, ka Kremļa diktators drīz mirs, turklāt jau pirms kara beigām.



“Viņš ir slims ilgu, ļoti ilgu laiku,” sacīja Budanovs, atbildot uz žurnālista jautājumu, vai Putins nav slims.

Runājot par Putina slimību, izlūkdienesta pārstāvis teica, ka tas ir vēzis: “Mēs to vienkārši zinām – no cilvēkiem, avotiem, kas ir tuvi Krievijas Federācijas diktatoram.”

Uz žurnālista precizējošu jautājumu, kad, viņaprāt, mirs Krievijas diktators, viņš teica: “Es domāju, ka ļoti drīz. Es ceru.”

Budanovs ir pārliecināts, ka karam ir jābeidzas pirms Putina nāves.

Iepriekš Krievijas politologs un apskatnieks Valērijs Solovejs izteicās, ka Kremļa diktatora Vladimira Putina veselība “strauji pasliktinās” un viņš cieš no vairākām slimībām, vēsta Unian.

Pēc eksperta domām, Putinam ir vairākas diagnozes, jo īpaši onkoloģija ļoti smagā stadijā un psihiskas problēmas.

Arī Ukrainas Prezidenta kancelejas padomnieks Oleksijs Arestovičs norādījis, ka pilnīgi noteikti zina, ka Putinam ir vēzis.

Runas par Putina dažādajām kaitēm un slikto veselības stāvokli klīst jau labu laiku.

Jau iepriekš – Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam viesojoties Teherānā – kāds turku žurnālists ievērojis, ka krievu līderim nekustas labā roka – rodas iespaids, ka ekstremitāte nedzīvi nokarājas.

Tāpat aprīlī internetā parādījās video, kurā redzams, ka Putins, tiekoties ar Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu, ar rokām ieķēries galdā. Ekstremitātes labāk nofiksēt, ja viena roka nezina, ko dara otra, teikts projekta “1+1” sižetā “Matrjoškas slepenā dzīve”.

“Paskatieties uz viņa labo roku, tā vienmēr ir piespiesta rumpim, atsevišķos video redzams, ka prezidents it kā speciāli viņu piespiež. Kopumā rodas iespaids, ka ekstremitāte nedzīvi nokarājas,” norāda projekta autori.

Žurnālisti piebilst, ka jūlija beigās publicētajā video redzams, kā Putins ar kreiso roku atvairījis odu, lai gan knislis bija nosēdies viņam uz labās auss.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Herisa un Tramps jaunnedēļ varētu tikties ar Zelenski

Ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski jaunnedēļ ASV varētu tikties abi Savienoto Valstu prezidenta amata kandidāti - demokrāte Kamala Herisa un republikānis Donalds Tramps, vēsta ASV mediji.

Pasaule ISW: Triecieni Krievijas aizmugurē mazina krievu spējas uzbrukt Ukrainā

Ukrainai turpinot triecienus Krievijas aizmugurē, ne tikvien tiek iznīcinātas munīcijas rezerves un paši objekti, bet arī mazinātas krievu spējas uzbrukt Ukrainā, teikts ASV domnīcas "Kara studiju institūts" (ISW) ziņojumā.

Pasaule Libānā rāciju sprādzienos 20 bojāgājušie

Libānā trešdien eksplodējot rācijām, dzīvību zaudējuši 20 cilvēki, bet vairāk nekā 450 ievainoti, pavēstīja Libānas Veselības ministrija.

Pasaule Libānas ministrs: peidžeru sprādzienos 12 bojāgājušo vidū ir divi bērni

Libānā otrdien vienlaicīgi sprāgstot vairākiem simtiem peidžeru, dzīvību zaudējuši 12 cilvēki, arī divi bērni, trešdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.