• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievijā no kara atgriezusies pirmā Vagner savervēto cietumnieku grupa

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 13:28, 05.01.2023


Krievijas oligarhs un prezidenta Vladimira Putina uzticības persona Jevgēņijs Prigožins paziņojis, ka pirmā grupa no noziedznieku, kurus karam Ukrainā cietumos savervējusi viņa dibinātā algotņu banda "Vagner", atgriezusies Krievijā, un viņu sodāmība dzēsta.


Foto: Youtube

Kremļa kontrolētā aģentūra "RIA Novosti", atsaucoties uz Prigožinu, ziņo, ka tiesātie noziedznieki noziedznieki apžēloti pusgadu pēc līguma noslēgšanas ar "Vagner".

"RIA Novosti" vēsta, ka no Ukrainas atgriezušies aptuveni 20 bijušie ieslodzītie. Viņu vārdi, un par ko viņi tikuši notiesāti, nav zināms, un pagaidām Prigožins ir vienīgais avots, kas ziņojis par viņu apžēlošanu.

"RIA Novosti" publicējusi arī video, kurā redzams, kā Prigožins paspiež roku maskēšanās tērpos ģērbtiem cilvēkiem un apsveic viņus ar līguma izpildīšanu, norādot, ka sabiedrībai būtu jāizturas pret tiem "ar cieņu", bet viņiem pašiem nevajadzētu vairs pārkāpt likumus.

Prigožins arī pieminēja kādu no bandītiem, kas "atsēdējis trīsdesmit" gadus un "varonīgi miris", uzspridzinot sevi kopā ar ienaidniekiem.

Jautāts, ko šie algotņi darīs turpmāk, Prigožins izteicies, ka tie gatavojoties atgriezties, jo "darba turpināšana ir dzīve".

Video noslēgumā Prigožins aicina bijušos ieslodzītos, no kuriem vairāki video redzami ar kruķiem un ratiņkrēslos, pārāk daudz nedzert, nelietot narkotikas un neizvarot sievietes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Herisa un Tramps jaunnedēļ varētu tikties ar Zelenski

Ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski jaunnedēļ ASV varētu tikties abi Savienoto Valstu prezidenta amata kandidāti - demokrāte Kamala Herisa un republikānis Donalds Tramps, vēsta ASV mediji.

Pasaule ISW: Triecieni Krievijas aizmugurē mazina krievu spējas uzbrukt Ukrainā

Ukrainai turpinot triecienus Krievijas aizmugurē, ne tikvien tiek iznīcinātas munīcijas rezerves un paši objekti, bet arī mazinātas krievu spējas uzbrukt Ukrainā, teikts ASV domnīcas "Kara studiju institūts" (ISW) ziņojumā.

Pasaule Libānā rāciju sprādzienos 20 bojāgājušie

Libānā trešdien eksplodējot rācijām, dzīvību zaudējuši 20 cilvēki, bet vairāk nekā 450 ievainoti, pavēstīja Libānas Veselības ministrija.

Pasaule Libānas ministrs: peidžeru sprādzienos 12 bojāgājušo vidū ir divi bērni

Libānā otrdien vienlaicīgi sprāgstot vairākiem simtiem peidžeru, dzīvību zaudējuši 12 cilvēki, arī divi bērni, trešdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.