• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lietuviešu jaunietis Lielbritānijā nodūris mazu meitenīti. Motīvs - atriebība?

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 14:25, 01.08.2022


Lietuvas pilsonis Lielbritānijā aizturēts un apsūdzēts par deviņus gadus vecas lietuviešu meitenes noduršanu uz ielas Anglijas austrumu pilsētā Bostonā.



Lielbritānijas policija paziņojusi, ka 22 gadus vecais Deivids Skebs aizturēts sestdien pēc tam, kad viņš bija redzams videonovērošanas kamerās pēc Lilijas Valutītes, kura spēlējās uz ielas, noduršanas ceturtdienas vakarā.

Linkolnšīras grāfistes policija apstiprināja, ka Skebs ir apsūdzēts par meitenītes noduršanu un viņas vecākiem tiek sniegta speciālistu palīdzība. Britu medijos izskanējis, ka meitenes ģimene ir paslēpusies, jo baidās, ka Skebs varētu meklēt arī citus ģimenes locekļus.

Videonovērošanas kamerās jaunietis bija redzams netālu no vietas, kur piecas minūtes vēlāk tika atrasta uz ielas sadurtā meitene.

Policija atklāja, ka saistībā ar notikušo bijušas aizturētas vēl divas personas, kuras atbrīvotas bez tālākas izmeklēšanas.

Tiek vēstīts, ka meitene kopā ar jaunāko māsu spēlējās uz ielas netālu no biroja, kur strādāja viņu mamma.

Meitenēm bija vingrošanas riņķis un leļļu ratiņi, kuri pēc nozieguma palika uz ielas, stāstījuši vietējie iedzīvotāji.

Kā vēsta portāls "DailyMail.co.uk", Skeba bijusī draudzene atklājusi, ka viņš nāk no turīgas lietuviešu uzņēmēju ģimenes, bet Lielbritānijā, kuru iepriekš atstājis veselības problēmu dēļ, atgriezies tikai nesen. Viņš strādājis lauksaimniecībā, tomēr bijusī draudzene noliedza, ka viņš būtu strādājis nogalinātās Valutītes mātes vadītajā aģentūrā "Agricultural Services".

Tieši šāda informācija izskanējusi no citiem avotiem - Skebs, iespējams, atriebies par neizmaksātajām darba algām, kaut gan oficiāli darbiekārtots šajā uzņēmumā nav bijis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Pasaule Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Pasaule Maskavieti par nokrāsotiem matiem apsūdz armijas diskreditācijā

Maskavā policija noformējusi protokolu par armijas "diskreditāciju" vietējam iedzīvotājam Staņislavam Ņetjosovam, jo viņš matus nokrāsojis dzeltenā, zilā un zaļā krāsā, vēsta izdevums "OVD-Info".

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norisināsies tradicionālais «Kritiskās masas» velobrauciens

Rīgā šodien norisināsies tradicionālais "Kritiskās masas" velobrauciens, liecina organizatoru sniegtā informācija.

Ekonomika LMT ceļ interneta pakalpojumu cenas

No šodienas palielinās atsevišķu SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Sabiedrība No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi vairākās apdzīvotās vietās

No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi 11 komersantiem vairākās apdzīvotās vietās, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.