• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nīderlandē atcels lielāko daļu Covid-19 ierobežojumu

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 15:33, 15.02.2022


Nīderlandes varasiestādes plāno šodien vai rīt atcelt lielāko daļu Covid-19 ierobežojumu.



Stadioniem, teātriem, kinoteātriem un restorāniem plānots atļaut strādāt gandrīz bez ierobežojumiem, un restorāniem tiks atļauts strādāt līdz plkst.1 nevis plkst.22, kā tas ir pašreiz.

Tomēr ierobežojumi paliks spēkā lielākiem pasākumiem bez fiksētām sēdvietām, piemēram, pasākumiem naktsklubos un festivāliem.

Covid-19 sertifikātus plānots izmantot arī turpmāk.

Pārējos ierobežojumus, tostarp prasību par sejas masku valkāšanu, Covid-19 sertifikātus un sociālās distancēšanās noteikumus valdība plāno atcelt līdz mēneša beigām.

Sabiedrībā un uzņēmēju vidū ir liels atbalsts ierobežojumu atcelšanai, un dati par Covid-19 izplatību liecina, ka Nīderlandē kulminācija ir aiz muguras.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Kolumbija izraida Argentīnas diplomātus tās prezidenta izteikumu dēļ

Kolumbija trešdien paziņoja, ka ir likusi izraidīt Argentīnas diplomātus pēc tam, kad Argentīnas prezidents Havjers Milejs nosauca Kolumbijas prezidentu Gustavo Petro par "teroristu" un "slepkavu".

Pasaule Budapeštā tūkstoši piedalījušies protestā pret Orbāna valdību

Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā otrdienas vakarā tūkstošiem cilvēku izgāja demonstrācijā, protestējot pret premjerministra Viktora Orbāna valdību.

Pasaule Saeima pagarina NBS karavīru dalību ANO misijā Izraēlā

Saeima šodien pēc Ministru kabineta priekšlikuma pagarināja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīru dalību ANO starptautiskajā operācijā "United Nations Truce Supervision Organization" (UNTSO)" līdz 2026.gada 1.maijam.

Pasaule Eksperts: Baltijas valstu aizsardzība maksās dārgi

Turpmākajos gados Baltijas valstu aizsardzība maksās dārgi un tām būs nepieciešams apjomīgs NATO sabiedroto atbalsts, trešdien Valsts kancelejas organizētajā diskusijā "Latvijas 20 gadi NATO un ES" uzsvēra Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Drošības un stratēģiskās pētniecības centra direktors Toms Rostoks.

Lasiet arī

Pasaule Nīderlande atteikusies no ieceres samazināt avioreisu skaitu Shipholas lidostā

Pēc ASV, Eiropas Savienības (ES) un aviokompāniju iebildumiem Nīderlandes valdība atteikusies no plāniem samazināt avioreisu skaitu Amsterdamas Shipholas lidostā.

Pasaule «Tata Steel» Nīderlandē likvidēs 800 darbavietas

Indijas tērauda kompānija "Tata Steel" pirmdien paziņoja, ka Nīderlandē likvidēs 800 darbavietas, lai uzlabotu tirgus apstākļus un samazinātu izdevumus.

Pasaule Nīderlandes skolās aizliegs mobilo tālruņu izmantošanu mācību stundās

Nīderlandes skolās mācību stundās būs aizliegts izmantot mobilos tālruņus, otrdien paziņoja šīs valsts valdība.

Pasaule Inflācijai Nīderlandē pērn 47 gados augstākais līmenis

Inflācija Nīderlandē pērn pieaugusi līdz 10% salīdzinājumā ar 2,7% 2021.gadā, tādējādi reģistrēts augstākais līmenis kopš 1975.gada, ziņo valsts statistikas birojs.