Latvijas pilsoņi līdz gada beigām bez vīzas nevarēs ieceļot Kazahstānā

Pasaule
LETA 08:50, 05.05.2021 0

Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijas un vēl 53 valstu pilsoņi līdz gada beigām bez vīzas nevarēs ieceļot Kazahstānā, pavēstījusi Kazahstānas Ārlietu ministrija.

 
Foto:

"Turpinot centienos cīņā ar koronavīrusa infekciju valstī Kazahstānas valdība nolēmusi pagarināt vienpusējā bezvīzu režīma apturēšanu 54 pasaules valstu pilsoņiem līdz 2021.gada 31.decembrim ieskaitot," teikts ministrijas paziņojumā.

Iepriekšējais Kazahstānas valdības lēmums par bezvīzu režīma apturēšanu Latvijas un citu valstu pilsoņiem Covid-19 pandēmijas dēļ bija spēkā līdz maijam.

Starp 54 valstīm, kuru pilsoņiem Kazahstāna apturējusi bezvīzu režīmu, ir arī Igaunija, Lietuva, ASV, Austrālija, Lielbritānija, Vācija un virkne citu Eiropas valstu.

Bezvīzu režīmu Latvijas pilsoņiem Kazahstāna ieviesa 2017.gadā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Sports Neticami! Pirms spēles ar Latviju Kazahstāna fantastiskā mačā pieveic Slovākiju

Kazahstānas hokeja izlase piektdien Rīgā pasaules čempionāta piektajā mačā pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Slovākiju.

Sports Kazahstānas izlase uz pasaules čempionātu Rīgā ierodas ar 28 hokejistiem

Sastāvu dalībai pasaules hokeja čempionātā trešdien nosauca Kazahstānas valstsvienība, kas Rīgā ieradusies ar 28 spēlētājiem.

Pasaule Balsotāju aptauja: Vēlēšanās Kazahstānā uzvar valdošā partija

Parlamenta vēlēšanās Kazahstānā svētdien uzvarējusi valstī lielākā partija AMANAT, kas atbalsta prezidentu Kasimu Žomartu Tokajevu, liecina balsotāju aptaujas dati.

Pasaule Kazahstānas prezidents atlaiž parlamentu un izsludina vēlēšanas

Kazahstānas prezidents Kasims Žomarts Tokajevs ceturtdien atlaidis parlamenta apakšnamu un izsludinājis pirmstermiņa vēlēšanas 19.martā, pavēstīja prezidenta birojs.