Sabojājoties Boeing 777 dzinējam, Denverā nogāžas lielas lidmašīnas detaļas

Pasaule
LETA 15:34, 21.02.2021 0

Foto: Broomfield, Colo. Police

Sabojājoties pasažieru lidmašīnas dzinējam, ASV Kolorado štata Denveras priekšpilsētā nokritušas lielas lidmašīnas apšuvuma detaļas, bet laimīgā kārtā cilvēki nedz lidmašīnā, nedz uz zemes nav cietuši.

 

Lidsabiedrības "United Airlines" lidmašīnas "Boeing 777-200" dzinējam drīz pēc pacelšanās no Denveras starptautiskās lidostas radās nopietnas problēmas, bet lainerim izdevās sekmīgi atgriezties lidostā, paziņojusi ASV Federālā aviācijas pārvalde.

Kā liecinājuši pasažieri, neilgi pēc pacelšanās pilota kabīni satricinājis spēcīgs sprādziens, lidmašīna sākusi drebēt un zaudējusi augstumu.

Sprādzienu dzirdējuši arī aculiecinieki uz zemes. Cilvēki stāsta, ka redzējuši krītošās atlūzas, kāda no tām, gandrīz piecu metru diametrā, nokritusi tikai dažus metrus no mājas sienas, ietriecot zemē pagalmā stāvošo kravas mašīnu.

ASV Nacionālā transporta drošības valde sākusi izmeklēt notikušo.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais Slovākijas prezidents Peters Pellegrīni.

Pasaule Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs tiekas ar pāvestu Francisku (FOTO)

Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien privātā audiencē tikās ar Viņa Svētību pāvestu Francisku, informēja VS.LV Valsts prezidenta kancelejā.

Pasaule Netanjahu: «Humānās katastrofas» nav un nebūs

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu trešdien paziņoja, ka no Gazas joslas dienvidu pilsētas Rafahas ir evakuēti ap 500 000 cilvēku, un noraidīja bažas par "humāno katastrofu" šajā pilsētā.

Pasaule Jaunkaledonijā trešo nakti turpinās nekārtības

Francijas Klusā okeāna teritorijas Jaunkaledonijas galvaspilsētā trešo nakti turpinājās nekārtības, pēc tam kad Francijas Nacionālā sapulce bija apstiprinājusi Jaunkaledonijas vēlēšanu reformu, kas sadusmojusi neatkarības atbalstītājus.

Lasiet arī

Pasaule Dronu uzbrukumi izraisa desmitiem sprādzienu Krimā un Novorosijskā

Krievijas okupētā Krimas pussala un Krasnodaras novada Novorosijskas pilsēta naktī uz piektdienu tika pakļautas bezpilota lidaparātu un jūras dronu uzbrukumiem, kas izraisīja desmitiem sprādzienu.

Kriminālziņas Aiztur divas personas aizdomās par informācijas vākšanu un nodošanu Krievijai

Šā gada 13. maijā Valsts drošības dienests (VDD) aizturēja divas personas aizdomās par neizpaužamu ziņu vākšanu nolūkā tās nodot Krievijas specdienestiem, ziņo VDD.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Kultūra Miris Latvijas Nacionālās operas ilggadējais solists Blaumanis

Trešdien, 15.maijā, mūžībā devies Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) ilggadējais solists, baritons Andris Blaumanis, vēsta LNOB.