VIDEO. Nav vairs nekāda Jefremova! Atvainošanās par dzērumā raisīto traģēdiju

Pasaule
09:49, 13.06.2020 0

Četras diennaktis pēc traģiskā ceļu satiksmes negadījuma Maskavā, kurā alkohola un narkotisko vielu reibumā esošā Krievijas aktiera Mihaila Jefremova dēļ gāja bojā furgona vadītājs Sergejs Zaharovs, vaininieks nācis klajā ar video, kurā lūdz piedošanu bojāgājušā ģimenei.

 
Foto: Youtube

"Pagājušas četras dienas kopš šīs nolādētās pirmdienas. Es nezināju, ko teikt, un arī tagad nezinu. Nezinu, kā un kādiem vārdiem lūgt piedošanu Sergeja Zaharova ģimenei. Bet es vienalga lūdzu, lai gan zinu, ka nepiedos," pauž Jefremovs.

"Es, protams, palīdzēšu visiem līdzekļiem, ja pieņems. Un, ja sapratīs, varbūt vēlāk, ka tas nav mēģinājums atpirkties, bet mēģinājums izpirkt. Un, protams, man nav piedošanas no manas sievas, no maniem bērniem. Un no visiem tiem, kuri man ticēja.

Ir pilnīgi nepiedodami ir sēsties pie stūres dzērumā. Kad mirst nevainīgs cilvēks, labs vīrs, mans vienaudzis. Kad bēdas ir viņa ģimenē.

Es nesaprotu, kā tālāk dzīvot. Zinu, ka daudzi domā, ka mani kā mākslinieku "atmazgās". Nē, atsmērēties, ieskaitot kādus savus sakarus vai pazīšanās, es netaisos un tā nedarīšu. Un kā tu atsmērēsies, ja visi to redzēja. Un arī es redzēju, kad izgulējos un atzgāju no šoka. Paldies Dievam, mana mamma neredzēja. Tas nav kino, atpakaļ neko vairs neattīsi. Beigas, nav vairs nekāda Jefremova.

Esmu nodevis visus. Piedot, lūdzu. Vairāk nav ko teikt."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.