Jauns pasaules rekords: ASV diennaktī reģistrēti 1480 Covid-19 upuri

Pasaule
LETA 12:53, 04.04.2020 0

ASV pēdējo 24 stundu laikā ir reģistrēti 1480 jauni nāves gadījumi no Covid-19, kas ir lielākais šīs slimības upuru skaits vienā diennaktī jebkurā no pasaules valstīm kopš jaunā koronavīrusa globālās pandēmijas sākuma, liecina Džonsa Hopkinsa universitātes piektdienas vakarā apkopoti dati.

 

Minētie upuri reģistrēti laika posmā no plkst.20.30 ceturtdien (plkst.3.30 piektdien pēc Latvijas laika) līdz plkst.20.30 piektdien (plkst.3.30 sestdien pēc Latvijas laika).

Iepriekšējā diennaktī ASV pirmoreiz kļuva par pasaules rekordisti pēc jauno Covid-19 upuru skaita, kad 24 stundās tur nomira 1169 šīs slimības pacienti.

Iepriekšējais drūmais rekords šajā ziņā bija uzstādīts Itālijā, kad tur 27.martā nomira 969 Covid-19 pacienti.

ASV kopš pandēmijas sākuma ir reģistrēti 7406 nāves gadījumi no Covid-19.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Tbilisi 20 000 protestē pret «ārvalstu aģentu» likumprojektu

Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi svētdien aptuveni 20 000 cilvēku piedalījās "Gājienā par Eiropu", pieprasot valdībai atteikties no pretrunīgā "ārvalstu aģentu" likumprojekta, kas, kā brīdina Eiropas Savienība (ES), var kaitēt Gruzijas centieniem pievienoties blokam.

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.

Pasaule Krievijā par ekstrēmismu apcietināti vēl divi žurnālisti

Krievijas tiesa sestdien paturējusi pirmstiesas apcietinājumā divus žurnālistus, kas aizturēti apsūdzībās par "ekstrēmismu", jo sadarbojušies ar cietumā nomērdētā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku uzturēto "YouTube" kanālu "Navaļnij Live".

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Lasiet arī

Sabiedrība Kurzemē šovasar pulcēsies Eiropas arhitekti (+VIDEO)

Liepājas centrs iegūs arī starptautisku dimensiju.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Pasaule Izraidītajiem Latvijas diplomātiem Krievija jāpamet līdz 9.maija dienas beigām

Izraidītajiem Latvijas diplomātiem Krievija jāpamet līdz 9.maija dienas beigām, paziņoja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Āboltiņa nekomentē iespējamo aicinājumu viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus

Vēstnieces amats liedzot Solvitai Āboltiņa komentēt iekšpolitikas norises, tostarp iespējamo aicinājumu 12.Saeimas viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus viņai par labu.