Igaunijā vienā dienā ar Covid-19 miruši 6 cilvēki. Kas viņi ir?

Pasaule
LETA 12:07, 02.04.2020 0

Igaunijā nāves gadījumu skaits ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 pieaudzis līdz 11, savukārt apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits palielinājies līdz 858.

 

Pēc Igaunijas Veselības departamenta ceturtdien publiskotajām ziņām, no trešdienas rītam līdz ceturtdienas rītam ar Covid-19 miruši seši cilvēki - 87 un 73 gadus vecas sievietes un 77 gadus vecs vīrietis Kuresāres slimnīcā, 92 gadus veca sieviete un 55 gadus vecs vīrietis Tartu Universitātes slimnīcā, kā arī 86 gadus veca sieviete Ziemeļigaunijas reģionālajā slimnīcā Tallinā.

Iepriekš trīs nāves gadījumi tika reģistrēti pagājušajā nedēļā, bet divi - šonedēļ. Visi pieci mirušie bija vairāk nekā 80 gadu veci.

Aizvadītajā diennaktī Igaunijā apstiprināti 79 inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu, līdz ar to kopējais inficēšanās gadījumu skaits pieaudzis līdz 858.

Pavisam Igaunijā veiktas 14 725 analīzes, lai noteiktu inficēšanos ar jauno koronavīrusu, bet no trešdienas rīta plkst. 7 līdz ceturtdienas rīta plkst. 7 veiktas 1372 analīzes.

85 saslimušie ārstējās slimnīcā, no tiem 16 nepieciešama intensīvā terapija.

Lietuvā līdz šim reģistrēti astoņi nāves gadījumi ar Covid-19, bet Latvijā nāves gadījumi nav bijuši.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Gruzijas policija raida asaru gāzi un gumijas lodes uz protestētājiem

Gruzijas policija otrdien raidīja asaru gāzi un gumijas lodes uz demonstrantiem, kas protestēja pret likumu par "ārvalstu aģentiem", kas apdraud Gruzijas virzību uz Rietumiem un integrāciju Eiropā.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Pasaule Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņehubovs.

Pasaule Maskavieti par nokrāsotiem matiem apsūdz armijas diskreditācijā

Maskavā policija noformējusi protokolu par armijas "diskreditāciju" vietējam iedzīvotājam Staņislavam Ņetjosovam, jo viņš matus nokrāsojis dzeltenā, zilā un zaļā krāsā, vēsta izdevums "OVD-Info".

Lasiet arī

Ekonomika LMT ceļ interneta pakalpojumu cenas

No šodienas palielinās atsevišķu SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Sabiedrība No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi vairākās apdzīvotās vietās

No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi 11 komersantiem vairākās apdzīvotās vietās, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.