Papriecājās! Pusaudži nozog divus Lamborghini un avarē

Pasaule
iauto.lv 14:25, 23.02.2020 0

ASV pusaudži no auto salona nozaguši divus jaunus Lamborghini Urus krosoverus un izraisījuši avāriju, saduroties viens ar otru un vēl kādu citu spēkratu.

 

Izdevums Carscoops raksta par pusaudžu nedarbiem, kuru rezultātā nodarīti ievērojami zaudējumi kādam auto salonam netālu no Bostonas. Vairāki pusaudži ielavījušies dīleru centrā un piekļuvuši jauno automašīnu atslēgām. Viņi iedarbinājuši Chevrolet Cruze un divus Lamborghini Urus. Kad nostrādājusi signalizācija un ieradusies policija, divus pusaudžus, kas atradās Chevrolet izdevies aizturēt, bet jaunieši ar 650 Zs jaudīgajiem Lamborghini aizbēga.

Drīz pēc tam policija saņēma ziņojumus par diviem Lamborghini, kas sarīkojuši ātrumsacīkstes netālu esošajā Maldenas pilsētā uz ziemeļiem no Bostonas. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos un vienu no noziedzniekiem notvēra pēc tam, kad viņa vadītais Urus uztriecās Kia Soul, bet otrs Urus, kas cieši sekoja savam draugam, nespēja nobremzēt un ietriecās priekšā esošā Urus aizmugurē.

Otrs pusaudzis no notikuma vietas aizbēga un tiek meklēts.

ASV jauns Lamborghini Urus maksā aptuveni 200 000 dolāru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Pasaule Krievija izsludina meklēšanā Zelenski

Krievijas Iekšlietu ministrija meklēšanā izsludinājusi Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, sestdien vēsta Krievijas mediji.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par septiņu taimiņu noķeršanu piespriež sabiedriskos darbus un 5000 eiro sodu

Vidzemes rajona tiesa par septiņu taimiņu noķeršanu Gaujas nacionālajā parkā kādam vīrietim piespriedusi sabiedriskos darbus un likusi samaksāt aptuveni 5000 eiro kaitējumu, liecina publiski pieejamais spriedums.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.