Psihiatriskās slimnīcas pacients nogalinājis četrus cilvēkus Rumānijā

Pasaule
LETA 16:37, 18.08.2019 0

Rumānijā psihiatriskajā slimnīcā pacients nogalinājis četrus un ievainojis deviņus cilvēkus, svētdien vēsta Rumānijas plašsaziņas līdzekļi.

 

Tas noticis slimnīcā Sepokas ciemā valsts dienvidrietumos. 38 gadus vecais pacients iegājis procedūru telpā, paķēris medikamentu intravenozās ievadīšanas iekārtas statīvu un ar to uzbrucis citiem pacientiem.

Trīs pacienti no gūtajiem galvas ievainojumiem miruši notikuma vietā, bet ceturtais miris vēlāk slimnīcā.

Ievainoti deviņi cilvēki, no kuriem divi ir komā.

«Šim pacientam bija noteikts parastais uzraudzības līmenis. Viņa simptomi neliecināja, ka notiks traģēdija,» telekanālam «Antena 3» sacīja psihiatriskās slimnīcas direktore Viorika Mihalesku.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Mjanmas hunta aizliedz vīriešiem pieteikties darbam ārvalstīs

Mjanmā valdošā hunta ir apturējusi atļauju izsniegšanu vīriešiem darbam ārvalstīs, sperot šādu soli vairākus mēnešus pēc karaklausības likuma ieviešanas.

Pasaule Turcija paziņo par tirdzniecības apturēšanu ar Izraēlu

Turcija ceturtdien paziņoja, ka aptur visu tirdzniecību ar Izraēlu, līdz tā atļaus netraucētu palīdzības piegādi Gazas joslai, kur notiek Izraēlas ofensīva pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Lasiet arī

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Sabiedrība Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.