• Iza,
  • Izabella
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šogad gaidāms repera Denisa debijas solo albums (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 11:46, 23.08.2024


"Jābauda moments, jābauda šis brīdis, jo nekad īsti nevari zināt, kā dzīve ievirzīsies".


Mūziķi izvēlējās provokatīvus tēlus.

Ar jaunu dziesmu "Lidojam tik augstu" klajā nācis Kreisā Krasta Reperis Deniss, kurš dziesmu radījis, piepildot vienu no saviem sapņiem un sadarbojoties ar savu elku - reperi Sudrabu Sirds.

Pusaudža vecumā Deniss bija šī repera fans, tolaik vēl viņš bija pazīstams ar skatuves vārdu Jera. Kad Reiks Denisu ievirzīja dziļāk mūzikas pasaulē, ļaujot noticēt saviem spēkiem un talantam, viņš pievienojās arī apvienībai "Kreisais Krasts". Pienāca brīdis, kad nācās iestāties par apvienību, tādējādi nonākot konfliktā ar savu kādreizējo elku - Sudrabu Sirdi. Taču tieši šis konflikts ļāvis abiem tuvāk iepazīties un vienoties kopīgā dziesmā, tādējādi ne vien atrisinot to, bet arī piepildot Denisa sapni - veidot dziesmu ar vēl vienu no saviem elkiem. Un tā dzīvē satikās divi Denisi - viens dzīvo Lesterā Anglijā, bet otrs nāk no Lestenes Latvijā.

"Starp džekiem ir tāds nerakstīts "likums" - nereti tieši tie, kuri konfliktē, pat izkaujas, kļūst par ļoti labiem draugiem. Tāda kā likteņa ironija. Un tieši tā notika ar Sudrabu Sirdi. Pēc dūru izvicināšanas abi sapratām, ka tomēr spējam ar cieņu uzlūkot viens otru," atklāj Deniss.

"Vajag atcerēties, ka jābauda moments, jābauda šis brīdis, jo nekad īsti nevari zināt, kā dzīve ievirzīsies. Ja ko patiesi vēlies, dzīve mēdz sagādāt lieliskas iespējas, ko jāiemācās pieņemt un izmantot. Pat tad, ja ir konflikts, jāmācās neturēt naidu. Tu spēj pastāvēt par sevi, spēj atzīt savas kļūdas, spēj atvainoties un nomest savu ego malā," par dziesmas vēstījumu stāsta Deniss. "Dziesma ierakstīta studijā pie Fakta (Jānis Šmēdiņš). Ierakstījām to kopā ar mūsu draugiem - viens no tiem arī olimpiskais čempions 3x3 basketbolā, labs mūsu draugs Kārlis Lasmanis. Kopā izveidojās lieliska atmosfēra," piebilst Deniss.

Dziesmai tapis arī videoklips, ko veidojis Ritvars Bluka. Tas tika filmēts "Summer Sound", turklāt Kreisā Krasta uzstāšanās laikā pirmo reizi šī dziesma tika izpildīta publiski, klausītājiem to uzņemot ar lielu sajūsmu.

Vēl šogad gaidāms arī Denisa debijas solo albums "22", un šis ir otrais singls no tā. "Ļoti svarīgi manā mūzikā ir tas, ka es vai nu manifestēju lietas, vai pastāstu to, kā man gājis dzīvē. Es rakstu vārdus tā, lai varu par tiem atbildēt," skaidro Deniss, kurš savā albumā vēlas kopīgas dziesmas ar tiem reperiem, kurus pats ir klausījies, kuri ir iedvesmojuši - Reiks, Sudrabua Sirds, Kaizers, Ozols un citi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Kultūra Šodien Jūrmalā piemin tautas dzejnieku Raini (+VIDEO)

Tēmu plūdums būs brīvs, bez didaktikas un konkrētām norādēm, kā labāk dzīvot.

Kultūra Teilore Svifta pauž atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam

Viena no mūzikas industrijas lielākajām zvaigznēm Teilore Svifta neilgi pēc Kamalas Herisas un Donalda Trampa televīzijas debašu beigām pauda atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam.

Kultūra Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu

Rīgas I Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu, liecina Rīgas domes Mājokļu un vides komitejā izskatītais lēmumprojekts.

Lasiet arī

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra Septembrī Liepāju sagaida unikāla muzikāla pirmizrāde (+VIDEO)

"Šobrīd tekstam ir diezgan liela loma. Tas iedvesmo tālāk to mūziku, kuru mēs atlasījām".

Kultūra «Oasis» izziņo atkalapvienošanās pasaules koncerttūri

Britu rokgrupa "Oasis" otrdien izziņojusi atkalapvienošanās pasaules koncerttūri, kas sāksies nākamgad Lielbritānijā.