• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Larisa Doļina kļuva par Ukrainas krāpnieku upuri. Viņas dzīvoklis tika arestēts

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 07:23, 15.08.2024


Krievu dziedātāja Larisa Doļina publicējusi videoziņu, kurā paziņojusi, ka viņu pievīluši krāpnieki.


instagram.com/larisa.dolina.official
Foto: Instagram

“Es kļuvu par krāpnieku upuri. Pret mani tika veikta ļoti sarežģīta un rūpīgi plānota krāpnieciska darbība. Šajā sakarā tika ierosināta krimināllieta, un mani atzina par cietušo. Manam dzīvoklim tika uzlikts arests. Sākotnējā izmeklēšanā noskaidrots, ka krāpnieki atrodas Ukrainas teritorijā,” sacīja Doļina.

Pēc viņas teiktā, krāpnieciskās shēmas dalībnieki “sociālajos tīklos ievietoja it kā manis izteiktu zvērīga rakstura aicinājumu, kurā nav neviena patiesības vārda”. Dolina piebilda, ka "provizoriskās izmeklēšanas interesēs" viņa nevar sniegt "padziļinātus komentārus". Viņa arī lūdza žurnālistus viņu netraucēt.

Saskaņā ar "Baza" ziņām, iepriekš Larisas Doļinas "Instagram" lapā tika publicēts ziņojums, ka viņa pārdevusi savu dzīvokli par 112 miljoniem rubļu (1,13 miljoni eiro) un ieķīlājusi savu vasarnīcu par 50 miljoniem rubļu (505 tūkstoši eiro), lai pārskaitītu naudu Ukrainas brigādei "Azov". Ziņojumā, kas tagad ir dzēsts, teikts, ka Doļina vēlas "pārējo dzīvi nodzīvot savā dzimtenē Odesā, Ukrainā". “Ja jūs lasāt šo, tas nozīmē, ka es jau esmu atstājusi Krieviju un esmu drošībā. Slava Ukrainai!” - bija teikts ziņojumā.

Telegram kanāls "Shot" ziņo, ka darījums par Doļinas dzīvokļa Hamovņikos pārdošanu, kura platība ir 236 kvadrātmetri, tika pabeigts 24. jūnijā, un 3. augustā tiesa uzlika īpašumam arestu. "Mash" Telegram kanāls raksta, ka Doļinas dzīvoklis tika pārdots par 112 miljoniem rubļu un darījums tika reģistrēts uzņēmumā "Lviv Estate". "Shot" apgalvo, ka Doļina tajā pašā dzīvoklī ierakstījusi videoziņu.

Saskaņā ar "Mash" informāciju, krāpnieki pirmo reizi sazinājās ar Larisu Doļinu aprīlī, uzdodoties par "speciālajiem dienestiem". Viņi stāstīja, ka citi krāpnieki interesējoties par dzīvokli un pārliecināja dziedātāju pārdot īpašumu un pārskaitīt naudu uz drošu kontu. "Mash" apgalvo, ka, gatavojoties pārdošanai, krāpnieki no Doļinas izkrāpuši aptuveni 68 miljonus rubļu (690 tūkstoši eiro). Krāpnieki sazinājās arī ar nekustamo īpašumu aģentūru "Lviv Estate" un lūdza atrast dzīvoklim pircējus. Jau maijā dziedātāja saņēmusi depozītu, un pēc tam, parakstot pirkuma-pārdošanas līgumu, viņai tika piešķirta atlikusī summa. Pēc tam Doļina pārskaitīja naudu uz krāpnieka kontu. "Mash" ziņo, ka 13. augustā pircēji mēģinājuši iekļūt dzīvoklī, taču Doļina atteikusies viņiem dot atslēgas.

Larisas Doļinas pārstāvis Sergejs Pudovkins presei sacīja, ka ir informēts par krāpnieciskām darbībām pret dziedātāju. "Viss, ko varu teikt, ir tas, ka šis stāsts tiek rūpīgi uzraudzīts un kontrolēts no specdienestu un tiesībsargājošo iestāžu puses, kas turpina darbu pie šī jautājuma risināšanas," viņš teica.

Krievijas Iekšlietu ministrija paziņoja, ka izmeklēšanas ietvaros krimināllietā par krāpšanu, kas saistīta ar Larisas Doļinas dzīvokli, aizturēta 53 gadus veca sieviete-kurjere, kura no cietušās paņēma daļu naudas un nodeva to krāpniekiem.

Larisa Doļina ir Krievijas Federācijas tautas māksliniece. Viņa atbalsta Krievijas iebrukumu Ukrainā. Kopš 2018. gada viņai piemērotas Ukrainas sankcijas, un kopš 2022. gada viņai aizliegts ieceļot Latvijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.

Kultūra Madonna tiešsaistē ievietoja ļoti personiskus sava dēla kadrus (+FOTO)

Madonna nesen dalījās ļoti personiskos mirkļos ar savu dēlu Roko Ričiju, kurš ir jaunākais no viņas bērniem. Roko tēvs ir britu režisors Gajs Ričijs.

Kultūra Miris rokenrola grupas «Keksi» dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs

Ceturtdien, 8.augustā, pēc smagas slimības miris basģitārists, rokenrola grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs, kurš plašāk pazīstams kā Muravejs, informē grupas menedžments.

Kultūra Sofijas Rotaru dēls parādīja, kā viņa māte izskatās 77 gadu vecumā (+FOTO)

Tagad Sofija Rotaru dzīvo ārzemēs. Pēc pilna mēroga iebrukuma dziedātājas ģimene nevada publisku dzīvesveidu.