• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Madonna tiešsaistē ievietoja ļoti personiskus sava dēla kadrus (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 08:32, 13.08.2024


Madonna nesen dalījās ļoti personiskos mirkļos ar savu dēlu Roko Ričiju, kurš ir jaunākais no viņas bērniem. Roko tēvs ir britu režisors Gajs Ričijs.


Foto: Instagram

11. augustā Roko Ričijs, amerikāņu popzvaigznes Madonnas un britu režisora Gaja Riči dēls, nosvinēja savu 24. dzimšanas dienu. Šajā īpašajā dienā Madonna publicēja Instagram apsveikuma ierakstu, kas ietvēra divus videoklipus un 18 fotogrāfijas, atspoguļojot Roko augšanas un dažādu dzīves jomu mirkļus.

"Daudz laimes dzimšanas dienā, Roko! Garais un līkumotais ceļš cauri visām noskaņām un iemiesojumiem ir bijis vētrains un pilns pārsteigumu. Taču caur to visu tava zinātkāre un mākslinieciskā dvēsele ir bijusi tā līme, kas mūs turēja kopā. Paldies Dievam par mākslu. Paldies Dievam par tevi. Mēs esam bijuši kopā daudzas dzīves. Paldies, ka atkal izvēlējies mani. Es tevi mīlu mūžīgi!" rakstīja 65 gadus vecā slavenība.


Foto: Instagram

Pirmajā fotoattēlā Madonna apskauj Roko, ģērbusies vienā no saviem šaurajiem skatuves tērpiem, kamēr viņš skūpsta viņas pieri. Jaunā vīrieša drēbes un rokas ir notraipītas ar krāsu, jo viņš attīsta savu māksliniecisko talantu, gleznojot.

Tālāk sekoja melnbalts arhīva video, kurā pie galda sēž Madonna bērni Lurdesa un Roko, un zēns smejas pēc māsas sacītā. Lurdesai tagad ir 27 gadi.

Citās fotogrāfijās redzami dažādi Roko dzīves posmi, ieskaitot viņa mākslas darbus un pārvērtības. Fani varēja aplūkot viņa gleznas, tostarp vienu, kurā attēlota viņa popzvaigznes māte.

Madonna pēdējo reizi pieminēja Roko aprīlī, kad apmeklēja viņa mākslas izstādi Maiami.

"Tik priecīga, ka man bija brīva diena, lai izbaudītu sava dēla Roko jaunāko gleznu kolekciju "Pack A Punch", kuru iedvesmoja Muay Thai cīnītāji. Esmu ļoti lepna!" – viņa pievienoja komentāru fotogrāfijai.

Izstādē piedalījās arī Madonnas adoptētie bērni – 18 gadus vecais Deivids un Mersija, kā arī 11 gadus vecās dvīnes Stella un Estere.

Madonna un Gajs Ričijs paziņoja par Roko piedzimšanu 2000. gada augustā, neilgi pēc kāzām, taču viņi izšķīrās pēc astoņiem gadiem. Roko un Madonna kādu laiku bija pārtraukuši kontaktu, un viņš pat izdzēsa savus sociālo mediju kontus, jo viņa māte pastāvīgi komentēja viņa ziņas.

Gadu gaitā Roko atjaunoja attiecības ar Madonnu, tomēr turpina dzīvot Londonā, kur viņa tēvs izveidoja jaunu ģimeni ar modeli Džekiju Ensliju. Lai gan Roko cenšas saglabāt privātumu, viņš vairāk laika pavada ar pusmāsām un pusbrāli nekā ar Madonnas adoptētajiem bērniem. Viņam ir arī draudzene.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Kultūra Filipa Kirkorova tēvs var tikt arestēts

Pret 92 gadus veco Bedrosu Kirkorovu ir uzsākta administratīvā lietvedība. Vīrietis varētu tikt ieslodzīts uz 15 dienām.

Kultūra Dženifera Lopesa šķiras no Bena Afleka

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ir iesniegusi tiesā pieteikumu šķirt viņas laulību ar aktieri Benu Afleku, otrdien ziņoja ASV mediji.

Kultūra ASV saistībā ar aktiera Metjū Perija nāvi apsūdzēti pieci cilvēki

ASV prokurori ceturtdien paziņoja, ka apsūdzējuši piecus cilvēkus, arī divus ārstus, saistībā ar seriāla "Draugi" zvaigznes Metjū Perija nāvi.

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.