• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«LaTS» Zvaigžņu festivālā sumināti tīkla labākie dalībnieki

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 15:02, 10.08.2024


Mazumtirdzniecības veikalu tīkla “LaTS” Zvaigžņu festivālā sumināti izcilākie dalībnieki un baudīta svētku atmosfēra Mežaparka Dziesmusvētku estrādes Kokaru zālē. “Turoties kopā, mēs esam spēks, kas paveic to, ko katrs atsevišķi nekad nesasniegtu. “LaTS” Zvaigžņu festivāls atgādina, ka jebkurš LaTS tīkla dalībnieks ir zvaigzne,” sacīja SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” valdes priekšsēdētājs Raimonds Okmanis.



“Kad esam labi pastrādājuši, protam arī no sirds priecāties! Un, kā izrādās, deju soļi arī nav piemirsušies,” priecājās “LaTS” tīkla vadītājs Raimonds Okmanis. “Ar šo pasākumu vēlējāmies pateikties visiem un katram, kas ikdienā dara mūsu veikalu tīklu spēcīgāku. Tās zvaigznes – tie jau esam mēs paši! Jā, varbūt šogad kāds uzspīdēja spožāk un tāpēc tika svinīgi godināts, bet citgad varbūt tas atkal būs kāds cits. Pats svarīgākais, ka atbalstām viens otru. Un – kā jau jebkurai zvaigznei, tai ir jāspīd kopā ar citām – šoreiz “LaTS” Zvaigžnu festivālā!”

R. Okmanis uzsvēra, ka katra “LaTS” veikala un līdz ar to arī visa mazumtirdzniecības veikalu tīkla panākumi ir krietna un neatlaidīga ikdienas darba rezultāts. Sparīgi strādāt mēs mākam – tas ir pareizi un visu panākumu pamats, tomēr pat čaklākajiem veikalniekiem vienam otru kādreiz ir arī jāsatiek, kāds vārds jāpārmij, sasniegtais pa reizei jānosvin.”

Gan svinīgā, gan pasākuma saviesīgā daļa notika īpaši skaistā vietā – jaunās Mežaparka Dziesmusvētku estrādes Kokaru zālē, ko līdz šim apmeklēt bijusi izdevība vien retajam. Vienlaikus ar izcilnieku apbalvošanu tā bija arī lieliska iespēja atkal satikties vai iepazīties veikala tīkla dalībniekiem no visdažādākajām Latvijas pusēm.

Apbalvošana noritēja nepiespiestās, draudzīgās, smaidu pilnās un vasarīgi līksmās noskaņās. Tai sekoja īsti zvaigžņots festivāla šovs, nopietnākas un ne tik nopietnas sarunas pie labi klātiem galdiem, bet visjautrāk gāja deju placī, kur vēl labu laiku pēc pusnakts viesus azartiski izklaidēja un riņķī grieza grupa “Zuši”.

“LaTS” dibināts 2007. gadā kā SIA “Latvijas tirgotāju savienība”, kas apvieno mazos un vidējos Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumus ar mērķi samazināt to izmaksas, uzlabot konkurētspēju vietējā tirgū un veikt kopējus mārketinga pasākumus.

Tīklā šobrīd apvienojošies 270 uzņēmumi ar vairāk nekā 700 tirdzniecības vietām visā Latvijā. Arī uzņēmuma attīstītajai interneta veikala platformai tiek pieslēgtas arvien jaunas gan pilsētu, gan lauku tirdzniecības vietas, kas atbilst “LaTS” tīkla prasībām.

Pasūtījumus saņem un apstrādā centralizēts zvanu centrs, nodrošinot vienotu platformu tirdzniecībai. Pateicoties internetveikala attīstībai, pieaug arī “LaTS” apgrozījums, jo īpaši Pierīgā. Kopējais neto gada apgrozījums “LaTS” tīklam pārsniedz 280 miljonus eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas karavīri haubices šaušanas vietā izmantos simulatorus (+VIDEO)

Tiks samazināts munīcijas daudzums, kas nepieciešams apmācībai.

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.