• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 10:43, 21.07.2024


Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.



Zaļumballē spēlēs kapela "Karikste", grupas "Tirkizband" un "Laika upe". Visu pasākuma laiku darbosies bufete, starplaikos par labu atmosfēru rūpēsies DJ Just Scenny. Pasākumu vadīs Egils Melbārdis un Maija Doveika.

Vakaru iesāks kapela "Karikste" no Aizkraukles ar romantisku danču programmu. Kapela muzicē tautas tradīciju garā - lustīgas un enerģiskas dziesmas dziedājusi un dančus spēlējusi Latvijas tautas mūzikas svētkos, Ģikšu danču naktīs, folkloras festivālā "Baltica", festivālā "Jēkabpils Lustes", latvisko tradīciju svētkos un Vispārējos Latviešu Dziesmu un deju svētkos.

No plkst.21 apmeklētājus ar populāru latviešu estrādes mūziku priecēs grupa "Tirkizband". Grupas pirmssākumi meklējami šova "Koru kari 2" laikā, kad draugi - Erita Karlsone, Uldis Timma un Gundars Caune, kuri sevi pierādījuši, darbojoties katrs atsevišķi dažādos muzikālajos projektos un sastāvos, radīja kopīgu muzikālo apvienību. Grupas mērķis ir radīt oriģinālmūziku un dāvāt cilvēkiem patiesas emocijas un iedvesmu.

Kā pēdējie uz skatuves plkst.23 kāps grupa "Laika upe" - piecu mūziķu apvienība, kas aktīvi darbojas no 2016.gada. Grupas mūzikas stils ir poproks, un tās repertuārā dzirdēsiet iemīļotākās latviešu dziesmas un grupas oriģinālmūziku.

Ieeja pasākumā bez maksas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī

Ekonomika Neatkarīgie aldari: Covid-19 krīze Vecrīgā joprojām turpinās

Uz vietējiem iedzīvotājiem orientētam viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas (HoReCa) segmentam klājas salīdzinoši labi, bet Vecrīgā krogiem un bāriem Covid-19 krīze turpinās, intervijā aģentūrai LETA atzina Latvijas Neatkarīgo aldaru biedrības priekšsēdētājs un alus darītavas "Labietis" vadītājs Reinis Pļaviņš.

Ekonomika Rīgas pašvaldība Vecrīgas pievilcību cer vairot ar labiekārtojumu

Rīgas pašvaldība šogad Vecrīgā plāno uzstādīt vairāk nekā 200 dažāda veida labiekārtojuma elementus un pārbūvēt vairākas Vecrīgas ielas.

Interesanti fakti Vecrīgā aizliegts meklēt senlietas, izmantojot ierīces

Vecrīgā aizliegts meklēt senlietas, izmantojot ierīces metāla priekšmetu un materiāla blīvuma noteikšanai, izriet no Nacionālās kultūras mantojuma pārvaldes (NKMP) sagatavotajiem Vecrīgas arheoloģiskā kompleksa izmantošanas un saglabāšanas norādījumiem.

Sabiedrība Vecrīgu renovēs līdz 2025. gadam: darbi tiks uzsākti 30 ielās

Pilsētas varas programma var palīdzēt tūristu izaugsmei, taču kādu laiku visiem būs jāsadzīvo ar bedrēm.